2012-10-03 18:58:28
Φωτογραφία για ΣΑΒΒΙΔΗΣ : ΔΥΝΑΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΠΑΘΟΣ!
Ο παλαίμαχος άσος του Θρύλου Ηλίας Σαββίδης μίλησε στον «ΓΑΥΡΟ» και τόνισε ότι η φετινή Άρσεναλ είναι καλύτερη από την περσινή και συνέστησε μεγάλη προσοχή στην άμυνα. Με προσοχή και πάθος, ο Ολυμπιακός μπορεί να αποσπάσει ένα καλό αποτέλεσμα και να αποχωρήσει με ψηλά το κεφάλι από το «Έμιρεϊτς».

Αναλυτικά η συνέντευξή του στον «ΓΑΥΡΟ»

ΕΡΩΤΗΣΗ: Θα ήθελα να μου πείτε δυο λόγια για το ματς με την Αρσεναλ ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Είναι δύσκολο το αυριανό (σ.σ.: σημερινό) παιχνίδι για τον Ολυμπιακό. Η φετινή Αρσεναλ παρόλο που έφυγε ο Φαν Πέρσι και πήγε στη Γιουνάιτεντ, είναι καλύτερη από την περυσινή που αντιμετώπισε η ομάδα στα ίσα στο «Εμιρεϊτς». Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να πω ποιος παίκτης πρέπει να προσεχθεί περισσότερο. Είναι όλοι ένας κι ένας. Μεγάλη προσοχή θέλει το ματς σε όλη του τη διάρκεια, δεν πρέπει να χαλαρώσουν οι ποδοσφαιριστές, ούτε αν πετύχουν κάποιο γκολ να επαναπαυτούν σ’ αυτό. Θα είναι μεγάλο λάθος. Καθώς αυτές οι ομάδες μπορούν μέσα σε λίγα λεπτά να αντιστρέψουν την κατάσταση και από εκεί που έχεις το πάνω χέρι στο ματς, να βρεθείς ξαφνικά στο κανναβάτσο. Κυρίως μεγάλη προσοχή στα πρώτα λεπτά του παιχνιδιού γιατί πάντα η Αρσεναλ μπαίνει δυνατά.


Ε: Με γνώμονα το περσινό φοβερό παιχνίδι των «ερυθρόλευκων» στην Αγγλία και την άδικη ήττα, θα πρέπει φέτος η ομάδα να σταθεί στην εμφάνιση αυτή και να πάρει κάτι καλό;

Α: Οντως η περσινή εμφάνιση της ομάδας μας ήταν καταπληκτική. Πραγματικά για όσκαρ θα έλεγα και δεν είμαι υπερβολικός. Ωστόσο, όπως είπατε το σκορ την αδικεί, καθώς θα μπορούσε να πάρει από ισοπαλία μέχρι και τη νίκη. Ετσι, όμως, είναι το ποδόσφαιρο και δεν κερδίζει πάντα ο καλύτερος. Πάντως, διαφορετική ομάδα είχαμε πέρυσι και διαφορετική φέτος. Εγώ πιστεύω στη φετινή ομάδα και θεωρώ ότι κάποια στιγμή πρέπει να ανακάμψει και να πραγματοποιήσει μια καλή εμφάνιση. Μακάρι αυτή να γίνει αύριο (σ.σ.: σήμερα) και να συνδυαστεί με νίκη. Η ομάδα πρέπει να παίξει δυνατά, με πάθος και να κυνηγήσει ό,τι καλύτερο. Εξάλλου, δεν έχει να χάσει τίποτα. Μόνα να κερδίσει έχει. Η Αρσεναλ είναι το φαβορί και αυτή έχει και το άγχος.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ