2012-10-03 16:08:03
Φωτογραφία για International Cyprus Music Festival 2013
από το Γραφείο Τύπου

Ενισχύει την τοπική πολιτιστική δημιουργία και ανοίγει γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ νέων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, μέσα από έναν κοινό κώδικα, αυτόν της μουσικής δημιουργίας.

- Πρώτο Βραβείο μια πλήρης υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, διάρκειας ενός έτους με δυνατότητα συνέχισης.

- Δεύτερο Βραβείο χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ.

- Τρίτο Βραβείο χρηματικό ποσό 500 ευρώ.

ΓΕΦΥΡΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗ ΜΟΥΣΙΚΗ

Ενισχύοντας την τοπική πολιτιστική δημιουργία, διοργανώνεται το

1ο International Cyprus Music Festival, ένα μουσικό φεστιβάλ, το οποίο θα επιδιώξει να γίνει θεσμός, αλλά και γέφυρα επικοινωνίας, συνεργασίας και αλληλεγγύης μεταξύ νέων από όλα τα μήκη και πλάτη του πλανήτη, μέσα από έναν κοινό κώδικα. Τον κώδικα της μουσικής δημιουργίας.

Άτομα από τις ακόλουθες 48 χώρες εκδήλωσαν ενδιαφέρον για το 1ο International Cyprus Music Festival κάνοντας κλικ στην ιστοσελίδα www.intercymusicfest.com:


Αυστραλία, Αζερμπαϊτζάν, Αυστρία, Βραζιλία, Βουλγαρία, Βιετνάμ, Βέλγιο, British Indian Ocean Territory, Γερμανία, Γαλλία, Δανία, Ελβετία, Ηνωμένο Βασίλειο, Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής, Ιταλία, Ισπανία, Ισραήλ, Ινδία, Ινδονησία, Ιαπωνία, Κύπρος, Κίνα, Καναδάς, Κιργιστάν, Καζακστάν, Καμερούν, Λιθουανία, Λευκορωσία, Μεξικό, Μολδαβία, Μογγολία, Νότιος Αφρική, Ουκρανία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Περού, Πορτογαλία, Πολωνία, Ρωσία, Ρουμανία, Σερβία, Σεϋχέλλες, Σουηδία, Σιγκαπούρη, Τουρκία, Φινλανδία, FYROM και Χιλή.

Οι διοργανωτές αναπτύσσουν συνεργασία με πρεσβείες των ξένων χωρών στην Κύπρο, καθώς επίσης με πανεπιστήμια και ΜΜΕ του εξωτερικού, ώστε το μήνυμα του 1ου International Cyprus Music Festival να φτάσει παντού και να είναι μια πολυπολιτισμική γιορτή της μουσικής, δίνοντας την ευκαιρία σε ανθρώπους από όσο το δυνατόν περισσότερες χώρες να γνωρίσουν την Κύπρο και τις παραδόσεις της κατά την παραμονή τους στο νησί μας.

Στο International Cyprus Music Festival διαγωνίζονται μουσικοί, στιχουργοί και ερμηνευτές, με πρωτότυπα τραγούδια, τα οποία δεν έχουν ακουστεί ποτέ προηγουμένως.

Η διαδικασία δηλώσεων συμμετοχής θα είναι ανοικτή μέχρι και τις 30 Νοεμβρίου 2012. Στον τελικό που θα γίνει το Μάιο του 2013 θα διαγωνιστούν δώδεκα τραγούδια, τα οποία θα επιλεγούν από το κοινό μέσα από την ιστοσελίδα του festival www.intercymusicfest.com  

Οι πληροφορίες για τις αιτήσεις συμμετοχής δημοσιεύονται στην ιστοσελίδα του International Cyprus Music Festival www.intercymusicfest.com

Τη βραδιά του τελικού του 1ου International Cyprus Music Festival θα δοθούν τα ακόλουθα βραβεία:

Κατηγορία "Καλύτερο Τραγούδι"

Πρώτο Βραβείο: Μια πλήρης υποτροφία από το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, διάρκειας ενός έτους. Ο νικητής θα μπορεί να επιλέξει είτε υποτροφία για προπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 4 ετών, είτε υποτροφία για μεταπτυχιακό πρόγραμμα διάρκειας 2 ετών. Τα προγράμματα είναι διαθέσιμα στην ιστοσελίδα του Πανεπιστημίου: www.nup.ac.cy

Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφου, προσφέρει τετραετή προγράμματα προπτυχιακών σπουδών στη Διοίκηση Επιχειρήσεων, στα Χρηματοοικονομικά, στην Ψυχολογία, στη Νομική, στην Εκτίμηση και Ανάπτυξη Ακινήτων και στην Αρχιτεκτονική (πενταετές πρόγραμμα).

Η χρηματική αξία της υποτροφίας είναι 9.850 ευρώ (αξία ενός έτους) για τα προπτυχιακά και 6.000 ευρώ (αξία ενός έτους) για τα μεταπτυχιακά. Η υποτροφία περιλαμβάνει τα δίδακτρα και τη χρήση της βιβλιοθήκης.

Η υποτροφία θα μπορεί να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια (ανάλογα από το πρόγραμμα επιλογής του νικητή) υπό την προϋπόθεση ότι ο φοιτητής (και πλέον νικητής του 1ου International Cyprus Music Festival 2013) θα έχει μέσο όρο βαθμολογίας 85+ .

Δεύτερο Βραβείο: Χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ.

Τρίτο Βραβείο: Χρηματικό ποσό 500 ευρώ.

Βραβείο ''Καλύτερης Ενορχήστρωσης''

Βραβείο ''Καλύτερης Γυναικείας Ερμηνείας''

Βραβείο ''Καλύτερης Ανδρικής Ερμηνείας''

Βραβείο ''Καλύτερης Σκηνικής Παρουσίας''

Βραβείο ''Δημοφιλέστερου Τραγουδιού''

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ: www.intercymusicfest.com

FACEBOOK: INTERNATIONAL CYPRUS MUSIC FESTIVAL

TWITTER: INTERCYMUSICFES

YouTube: INTERCYMUSICFEST

E-MAIL: [email protected]

ΤΗΛΕΦΩΝΟ: 00357-99448899, 00357-99224478

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής του International Cyprus Music Festival
Tromaktiko
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ