2012-10-03 16:03:23
Φωτογραφία για ΦΟΥΣΤΕΡ : ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΜΑΣ
«Η Άρσεναλ είναι πολύ δύσκολος αντίπαλος στην έδρα της, αλλά η Τσέλσι μας έδειξε τι πρέπει να κάνουμε. Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε».

Με αυτά τα λόγια ο Νταβίντ Φουστέρ έδωσε το στίγμα της σημερινής αναμέτρησης για τον αγώνα απέναντι στην Άρσεναλ για την δεύτερη αγωνιστική του Champions League, μιλώντας στο "Skysports".

Ο Ισπανός μεσοεπιθετικός των ερυθρόλευκων υποστήριξε ότι αυτή ίσως είναι η στιγμή ο Ολυμπιακός να κάνει την έκπληξη στο Λονδίνο:

«Πολλές φορές ο Ολυμπιακός προσπάθησε να νικήσει την Άρσεναλ στο Λονδινο και δεν τα κατάφερε. Αυτή μπορεί να είναι η στιγμή μας για να κάνουμε την εκπληξη.»

Ο Φουστέρ γνωρίζει από... πρώτο χέρι την Άρσεναλ αλλά και το πως να πετυχαίνει γκολ εναντίον αφού και στα δύο περσινά παιχνίδια ήταν πρωταγωνιστής πετυχαίνοντας από ένα γκολ σε κάθε ματς.

«Η ήττα της Άρσεναλ απο την Τσέλσι μπορεί να δουλέψει υπέρ μας αλλά και εναντίον μας. Σίγουρα θα θέλουν να δώσουν απαντήσεις, αλλά νιώθουν την πίεση απο τους φιλάθλους τους.

Η φιλοδοξία μας είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ και πάντα πιστεύουμε ότι θα τα καταφέρουμε», κατέληξε ο Ισπανός.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ