2012-10-03 15:46:25
Φωτογραφία για Nτόπες από Κατσαβάκη στους παίκτες
Το τραυματικό παιχνίδι της Τούμπας θέλει να αφήσει πίσω του ο Άρης και ο Μάκης Κατσαβάκης κάνει ό,τι μπορεί για κρατήσει τους παίκτες του συγκεντρωμένους στον προσεχή αγώνα με τον Πλατανιά.

Όπως είναι λογικό, η ψυχολογία στο στρατόπεδο των "κιτρίνων" δεν είναι η καλύτερη δυνατή, καθώς πέρα από τη βαριά ήττα που πρέπει να διαχειριστούν στον Αρη, υπάρχει έντονο και το αίσθημα της αδικίας από το τελικό αποτέλεσμα, αλλά και όσα συνέβησαν στο τέλος του αγώνα.

Ο Μάκης Κατσαβάκης έχει ξεκινήσει την επιχείρηση – «ανόρθωσης ηθικού» καθώς θέλει όσο το δυνατό συντομότερα οι παίκτες του να αφήσουν πίσω τους τον ΠΑΟΚ και να ασχοληθούν με τον Πλατανιά.

Ο Σερραίος τεχνικός τόνισε στους ποδοσφαιριστές του ότι το αποτέλεσμα της προηγούμενης Κυριακής τους αδικεί και παράλληλα τους συνέστησε να έχουν στο μυαλό μόνο το παιχνίδι με τον Πλατανιά και το πώς θα καταφέρουν να κερδίσουν τους τρεις βαθμούς.

Παράλληλα, τους επισήμανε τα λάθη τους και στη σημερινή προπόνηση θα δουλέψουν πάνω σ’ αυτά με μοναδικό σκοπό να παρουσιαστεί η ομάδα όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στον αγώνα κόντρα στους Κρητικούς.
onsports.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι προδότες κατά Θουκυδίδη
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι προδότες κατά Θουκυδίδη
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ