2012-10-03 15:41:12
Φωτογραφία για Λεπτές ισορροπίες
Τι είναι αυτό που προβληματίζει το Δ.Σ. της «ΚΜΑ» στον διορισμό της διοίκησης πρωτοδικείου. Στόχος να τελειώσει το θέμα στη διακοπή του πρωταθλήματος. 

Σε διαδικασία αλλεπάλληλων επαφών και ζυμώσεων βρίσκεται τις τελευταίες μέρες η «ΚΜΑ», μια και καλείται τις επόμενες μέρες να αποφασίσει για τα άτομα που θα πλαισιώσουν τη διοίκηση Πρωτοδικείου, υλοποιώντας την εντολή που πήρε από τη Γ.Σ. πριν από τέσσερις και πλέον μήνες.

Η απόφαση που θα πάρει πρέπει να είναι πολύ προσεκτική, διότι η περίοδος διοίκησης συμπίπτει χρονικά με τις εξελίξεις στην υπόθεση υπαγωγής στο άρθρο 99 από την αίσια έκβαση της οποίας εξαρτάται η οικονομική επιβίωση της ομάδας. Τα τέσσερα πρόσωπα δηλαδή της διοικούσας (Ζαμπέτας, Κατσιαούνης, Λαμπριάκος και Στεφανίδης), εφόσον δεχθούν να μπουν και στη νέα διοίκηση Πρωτοδικείου, θα πρέπει να έχουν ένα κοινό κώδικα επικοινωνίας και -το κυριότερο- να έχουν άψογη συνεργασία με τους τρεις δικηγόρους (Αργυριάδης, Χριστοφορίδης και Τσομίδης) που έχουν αναλάβει το νομικό σκέλος της υπόθεσης και ασφαλώς να βρεθεί το πρόσωπο κοινής αποδοχής που θα έχει τη θέση του προέδρου.


ΔΙΑΦΟΡΕΣ

Εδώ έγκειται και ο πρώτος προβληματισμός του διοικητικού συμβουλίου του φορέα, που ως μεγαλομέτοχος και ελεγκτής όλο αυτό το διάστημα έχει διαπιστώσει ότι μεταξύ των μελών της διοικούσας έχουν παρατηρηθεί διαφορετικές προσεγγίσεις, σε μια σειρά από θέματα που είτε έχουν να κάνουν με το αγωνιστικό κομμάτι είτε με λειτουργικά ζητήματα. Αντιθέσεις που έχουν δημιουργήσει ενίοτε και κάποιες εντάσεις μεταξύ τους, που πάντα όμως γεφυρώνονταν για το καλό της ομάδας και υπό το βάρος των κρίσιμων στιγμών (δηλαδή να πάρει η ομάδα ασφαλιστική και φορολογική ενημερότητα και να παίξει στο πρωτάθλημα).

Η «ΚΜΑ» σε συνάντηση που είχε με τα μέλη της διοικούσας τη Δευτέρα τους ζήτησε κατ' αρχάς να αποφασίσουν άμεσα αν έχουν τη διάθεση να συμμετάσχουν στη διοίκηση Πρωτοδικείου (σχεδόν όλοι είναι θετικοί) και παράλληλα αναζητεί τα άλλα δύο άτομα που θα μπουν στη διοίκηση και θα είναι ικανά να συγκεράσουν τις διαφορετικές απόψεις και με βασικό γνώμονα να τρέξουν το άρθρο 99. Στόχος της «ΚΜΑ» είναι στο διάστημα της διακοπής του πρωταθλήματος που ακολουθεί τον αγώνα με τον Πλατανιά να έχει κατατεθεί η αίτηση στο Πρωτοδικείο.
sday.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ