2012-10-03 12:39:25
Φωτογραφία για Πάτρα : «Θα περάσουν από τα πτώματά μας» - Αποφασισμένοι για όλα οι εργαζόμενοι στο Δήμο εάν μπει θέμα ιδιωτών για τα σκουπίδια
Αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να συζητηθεί θέμα που να ανοίγει την …πόρτα για να περάσει στα χέρια ιδιωτών η αποκομιδή και διαχείριση των απορριμμάτων της Πάτρας, είναι οι εργαζόμενοι στο Δήμο της Αχαϊκής πρωτεύουσας...Το πρώτο «κρας τεστ» αναμένεται να γίνει σήμερα στις 6.00 το απόγευμα οπότε είναι προγραμματισμένο να γίνει η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με την ημερίσδαι διάταξη να περιλαμβάνει το θέμα της κατασκευής μονάδας επεξεργασίας των απορριμμάτων μέσω ΣΔΙΤ.

Σύμφωνα με τα όσα δήλωσε στο Patrastimes.gr Ο πρόεδρος του σωματείου των εργαζομένων στην καθαριότητα Χρ. Iατρού “όποιος επιχειρήσει να συζητηθεί το θέμα τόσο σήμερα όσο και οποιαδήποτε άλλη στιγμή, θα περάσει πάνω από τα πτώματα των εργαζομένων στην καθαριότητα στο Δήμο της Πάτρας».

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrastimes.gr οι εργαζόμενοι αφού πραγματοποιήσουν πορεία με απορριμματοφόρα και σάρωθρα στους δρόμους της Πάτρας στις 6.00 το απόγευμα θα καταλήξουν στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου στην ακτή Δυμαίων όπου είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν να ξεκινήσει καν η συνεδρίαση του σώματος.

Το ίδιο θα πράττουν κάθε φορά που στην ημερήσια διάταξη υπάρχει θέμα που ανοίγει το δρόμο για να μπουν ιδιώτες στην διαχείρισης των απορριμμάτων.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ