2012-10-03 11:04:10
Φωτογραφία για ΦΕΡΕΪΡΑ : ΘΑΥΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ...
Ο αγωνιστικός... «κατήφορος» του Παναθηναϊκού απασχόλησε, όπως είναι λογικό και τα ΜΜΕ της Πορτογαλίας, εξαιτίας του Φερέιρα, με την «O Jogo» να αφιερώνει χθες βασικό κείμενο στη σελίδα των διεθνών της, φιλοξενώντας και δηλώσεις του 66χρονου τεχνικού, ο οποίος απέδωσε την κακή εικόνα της ομάδας στα μεγάλα οικονομικά προβλήματα του «τριφυλλιού» «Το μηδέν με τον Αστέρα Τρίπολης εντός έδρας εξάντλησε την υπομονή των οπαδών του Παναθηναϊκού που αποχαιρέτησαν την ομάδα από το γήπεδο με αποδοκιμασίες. Ο Ζεσουάλδο Φερέιρα βρέθηκε στη δίνη της κριτικής, με αρκετούς να ζητούν την παραίτησή του και τον Τύπο να σημειώνει πως έχει δύο ματς για να αλλάξει την πορεία.

Η Τότεναμ και η Ξάνθη είναι οι αντίπαλοι που μπορεί να καθορίσουν την παραμονή ή όχι του Πορτογάλου, που έχει μέχρι στιγμής την εμπιστοσύνη των διοικούντων» ανέφερε η εισαγωγή του κειμένου, προτού πάρει τον λόγο ο Φερέιρα:

«Πιστεύω ότι έχω ακόμη τη στήριξη της διοίκησης» είπε, υποδεικνύοντας τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος ως έναν από τους κυρίαρχους λόγους για τα άσχημα αποτελέσματα.

 «Τα προβλήματα αντανακλώνται στην καθημερινότητα. Η κατάσταση του Παναθηναϊκού ήταν περίπλοκη εξαρχής και το γεγονός ότι συμμετέχουμε στην Ευρώπη είναι ήδη ένα θαύμα».

Και συνεχίζει η «O Jogo»: «Προκειμένου να αποφευχθεί η επανάληψη του χάους της περασμένης σεζόν -χρωστάει ακόμη μισθούς-, ο Παναθηναϊκός αναγκάστηκε να αφήσει να φύγουν με μηδενικό κόστος ποδοσφαιριστές αξίας (Νίνης και Καραγκούνης), να υπογράψει παίκτες σχεδόν χωρίς να ξοδέψει χρήματα (ο Αντρέ Πίντο πήγε ελεύθερος) και να προωθήσει ποδοσφαιριστές από νεαρές φουρνιές.

Μία απόφαση που ο Φερέιρα λέει πως ''αντανακλά στην απόδοση της ομάδας''», προσθέτοντας ακόμη έναν παράγοντα:

«Τα γκολ δεν μπαίνουν... Η ομάδα παλεύει με δυσκολίες, γιατί τα αποτελέσματα δεν εμφανίζονται».

Ο ίδιος, πάντως, εμφανίζεται αισιόδοξος πως η ομάδα θα βγει από την κρίση: «Είναι κάτι φυσιολογικό που συμβαίνει σε διάφορες ομάδες, σε συγκεκριμένες περιόδους μίας σεζόν». 

Οσο για τις αποδοκιμασίες; «Αυτοί που με αποδοκιμάζουν τώρα είναι οι ίδιοι που πριν από βδομάδες με χειροκροτούσαν. Είναι φυσιολογικό...».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
«ΨΑΛΙΔΙ» ΣΤΟΝ ΠΑΟ!
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
«ΨΑΛΙΔΙ» ΣΤΟΝ ΠΑΟ!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ