2012-10-02 15:42:10
Φωτογραφία για Αλεξανδρής : Να φτάσουμε ξανά κάποια στιγμή στην κορυφή
Ο Βαγγελής Αλεξανδρής δεν θέλησε να συγκεκριμενοποιήσει τους στόχους του Αρη για την επόμενη σεζόν, αλλά τόνισε ότι κάποια στιγμή η ομάδα του θα επιστρέψει στην κορυφή, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στα τηλεοπτικά, υπογραμμίζοντας ότι πρέπει να υπάρξει μια κεντρική διαχείριση εσόδων.

Ο Βαγγέλης Αλεξανδρής ρωτήθηκε για το ποιοι είναι οι στόχοι του Αρη στο φετινό πρωτάθλημα και δήλωσε:

"Κάθε χρόνο δέχομαι την ίδια ερώτηση! Όταν απευθύνεστε στον προπονητή του Άρη, κι έχω φορέσει και τη φανέλα της ομάδας, μπορείτε να καταλάβετε πως ο μόνος στόχος είναι να φτάσουμε ξανά κάποια στιγμή στην κορυφή. 

Χρειάζεται λίγος χρόνος, ίσως και χρόνια, για να φτιάξουμε ένα μπάτζετ, τώρα δεν μπορούμε να ανταγωνιστούμε τις ομάδες τα κορυφής. Φέτος θέλουμε να κάνουμε κάτι καλό, κάτι που θα ενθουσιάσει τον κόσμο, δεν μπορώ όμως να οριοθετήσω θέση. Φέτος δεν έχουν κληθεί να μιλήσουν οι παίκτες και οι προπονητές. 


Μπορεί κάποιες φορές να ενοχλούν, αλλά κάνουν και καλό. Η ισχύς εν τη ενώσει. Τα περισσότερα σωματεία αντιμετωπίζουν διάφορα προβλήματα, πρέπει όμως κάποια στιγμή να γίνει μια κεντρική διαχείριση εσόδων, έτσι ώστε να έχουμε μια δικαιότερη κατανομή των εσόδων. Έτσι θα λύσουμε τα προβλήματα, έχει καταντήσει πολύ δύσκολη η κατάσταση. Όλοι αισθανόμαστε ως εθελοντές. Είναι καθήκον μας, αλλά έχουμε και οικογένειες".

Ο αρχηγός του Αρη, Αντώνης Ασημακόπουλος στις δηλώσεις του κινήθηκε στο ίδιο μήκος κύματος με τον Βαγγέλη Αλεξανδρή: "Ευχαριστούμε που μας είπατε καμάρια, εμάς τους παίκτες. Ας προσπαθήσουμε τα καμάρια αυτά να τα προστατεύσουμε και να ευχηθούμε να δεχθούν λιγότερα μπουκάλια, κέρματα, φτυσίματα, ώστε να τα έχουμε και του χρόνου εδώ. Θα προσπαθήσουμε να φέρουμε την ομάδα πίσω στην κορυφή του ελληνικού μπάσκετ. Με τη βοήθεια όλων, και του κόσμου που όλοι ξέρουμε τι σημαίνει, ελπίζω να μπορέσουμε να τα καταφέρουμε. Καλή χρονιά σε όλους, με λιγότερη βία".

superbasket.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ