2012-10-02 12:30:17
Φωτογραφία για Πήρε 300 εισιτήρια
Ολοκληρώθηκε η σύσκεψη στο Ηράκλειο και όπως αναμένονταν η ΕΛ.ΑΣ άναψε το πράσινο φως για την παρουσία οπαδών του Δικεφάλου. Θα φιλοξενηθούν όπως και πέρσι, στην κερκίδα που βρίσκεται πίσω από τον ένα πάγκο και που ανοίγει μόνο για τους οπαδούς του Δικεφάλου. 300 εισιτήρια θα πάρει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ. Το gentikoule γράφει:

Μέσα σε άριστο κλίμα πραγματοποιήθηκε το πρωί η σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας του αγώνα με τον ΠΑΟΚ όπου του χορηγήθηκαν 300 εισιτήρια ενώ θα κυκλοφορήσουν συνολικά 4.800.

Από τον ΟΦΗ παρόντες ήταν το μέλος του διοικητικού συμβουλίου Ανδρέας Μανουσάκης, η υπάλληλος της ΠΑΕ Θεανώ Ρασούλη ενώ ήρθε από την Θεσσαλονίκη ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ Μάκης Τσάτσος.

Τα 300 εισιτήρια αντιστοιχούν στο 1 / 2 της Θύρας 6 και μέσα στις επόμενες ημέρες θα γίνει γνωστό πως θα διατεθούν στους φίλους του ΠΑΟΚ.

Τι ανέφερε η Αστυνομία για την Θύρα 6

Πριν καν προλάβει… να πει κουβέντα ο Ανδρέας Μανουσάκης για την χρήση της Θύρας 6, ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας το… ξέκοψε λέγοντας ότι «το κάνουμε τώρα χαριστικά επειδή οι φίλαθλοι των δύο ομάδων έχουν καλές σχέσεις. Δεν πρόκειται να δεχτούμε συζήτηση ξανά στο μέλλον για άλλο παιχνίδι».

4.800 εισιτήρια κυκλοφορούν την Πέμπτη

Τα εισιτήρια του αγώνα με τον ΠΑΟΚ αναμένεται να κυκλοφορήσουν το πρωί της Πέμπτης και θα είναι 4.800 συνολικά.

Θα κοστίζουν 10 ευρώ στην θύρα 1, 15 στις θύρες 4, 5 και 20 ευρώ στην θύρα 8. Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον ΟΦΗ είχαν αποφασίσει από την προηγούμενη εβδομάδα να μειώσουν τις τιμές στις θύρες 4 και 5 ωστόσο δεν πρόλαβαν καθώς είχαν εκδοθεί ήδη τα εισιτήρια από συγκεκριμένο πιεστήριο που βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη.

Τα παραπάνω επιβεβαίωσε και ο υπεύθυνος εισιτηρίων Μανώλης Τζιρίτας μιλώντας στο Gentikoule όπου τόνισε ότι επικοινώνησε μαζί του ο πρόεδρος της ΠΑΕ Μάνθος Πουλινάκης δίνοντας του σχετική εντολή ωστόσο δεν πρόλαβαν να το κάνουν πράξη καθώς τα εισιτήρια είχαν ήδη εκδοθεί.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Οι…φακίρηδες
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Οι…φακίρηδες
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ