2012-10-02 12:26:54
Φωτογραφία για ΟΙ 8 ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟ «Emirates»!
Οκτώ ποδοσφαιριστές από την αποστολή του Ολυμπιακού στο Λονδίνο έχουν την εμπειρία του Emirates από τις προηγούμενες αναμετρήσεις με την Άρσεναλ για το champions league.

Ο αγώνας της Τετάρτης με την Άρσεναλ έχει τεράστιες δυσκολίες για τον Ολυμπιακό, αλλά στα συν της ελληνικής ομάδας είναι ότι η πλειονότητα των παικτών που θα αγωνιστούν στην αναμέτρηση δεν θα έχει το πρόσθετο βάρος της προσαρμογής στις ιδιαιτερότητες του Emirates.

Ο Ολυμπιακός έχει παίξει άλλες δύο φορές, ακριβώς τέτοια εποχή και για τη δεύτερη αγωνιστική του ομίλου στην έδρα της Άρσεναλ και αρκετοί από τους παίκτες του έχουν την εμπειρία της παρουσίας και την επίγνωση των δυσκολιών στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Στις 29 Σεπτεμβρίου του 2009, στο 0-2 από την Άρσεναλ, είχε ξεκινήσει βασικός ο Ντιόγκο, ενώ είχε μπει αλλαγή στο 79 ο Μήτρογλου.

Στις 28 Σεπτεμβρίου του 2011, στο περσινό 1-2 με το γκολ του Φουστέρ, εκτός από τον Ισπανό άσο είχαν αγωνιστεί στο Emirates ο Ιμπαγάσα και ο Χολέμπας σε ολόκληρο το παιχνίδι, ενώ είχαν μπει αλλαγή στο 75 ο Μοδέστο με τον Αμπντούν και στο 80 ο Πάντελιτς.


Σε αυτά τα δύο παιχνίδια είχε αγωνιστεί ο Τοροσίδης και στο περσινό οι Τζεμπούρ, Φέισα, αλλά τώρα θα λείπουν λόγω των τραυματισμών τους.

Επιπλέον: Ο Ρόι Κάρολ έχει αντιμετωπίσει με τη φανέλα της Μάντσεστερ την Άρσεναλ και ξέρει καλύτερα απ' όλους την ατμόσφαιρα των αγγλικών γηπέδων.

Ο Κοντρέρας έχει νικήσει με τον ΠΑΟΚ την Τότεναμ στο Λονδίνο.

Όπως νίκη στην Αγγλία έχει και ο Ζαρντίμ, με το περσινό 3-1 επί της Μπέρμπιγχαμ για το Europa League.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ