2012-10-02 11:18:02
Φωτογραφία για Υποθηκοφυλακείο Πύργου: Φουντώνει η κόντρα
Την καταδίκη πρωτοδίκως του υποθηκοφύλακα Βασίλη Τσαμπούκα, αποφάσισε χθες το δικαστήριο του Πύργου, ο οποίος ωστόσο έχει καταθέσει αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής του δικαστηρίου με την οποία... διατάσσει τη μη απόλυση των εργαζομένων και πρόκειται να συζητηθεί σήμερα στις 12 το μεσημέρι.

Ο κ. Τσαμπούκας κατά τη διάρκεια της εκδίκασης της εκδοθείσας προσωρινής διαταγής, χθες το πρωί, στην απολογία του ανέφερε πως έχει καταθέσει μήνυση εναντίον των εργαζομένων για άλλες παραβάσεις, ενώ τόνισε πως με τα έσοδα που έχει το υποθηκοφυλακείο είναι αδύνατον να πληρωθούν οι εργαζόμενοι. «Πώς θα πληρώσω 23 χιλ. ευρώ όταν έχω 11 χιλ. ευρώ έσοδα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Τσαμπούκας.

Χθες το πρωί, στο δικαστήριο κατέθεσαν οι εργαζόμενες του υποθηκοφυλακείου Πύργου, όπου παρουσίασαν από την πλευρά τους ενώπιον του Δικαστηρίου όλα τα στοιχεία που αφορούν την εν λόγω υπόθεση.

Να σημειωθεί πως σήμερα αναμένεται να συζητηθεί η αίτηση ανάκλησης της προσωρινής διαταγής με την κόντρα μεταξύ Υποθηκοφύλακα Πύργου και εργαζομένων να φουντώνει στις αίθουσες των δικαστηρίων.

patrisnews.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ