2012-10-01 19:44:55
Φωτογραφία για ΒΕΝΓΚΕΡ : ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Παιχνίδι κομβικής σημασίας είναι για την Άρσεναλ, η αναμέτρηση της προσεχούς Τετάρτης (03/10) με τον Ολυμπιακό, για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, σύμφωνα με τον Ασρέν Βενγκέρ.

Μιλώντας στον βρετανικό Τύπο, ο Αλσατός τεχνικός των «κανονιέρηδων», αναφέρθηκε στην τελευταία ήττα από την Τσέλσι, αλλά και στη σημασία του ματς με τους «ερυθρόλευκους», υποστηρίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές του πρέπει να επικεντρωθούν σε αυτό, δίνοντας συνέχεια στο δυνατό ξεκίνημα που έχουν πραγματοποιήσει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

«Θα μπορούσε να υπάρχει μια υπερβολή μετά από μια ήττα σαν αυτή. Το πιο σημαντικό είναι η προσωπικότητα που δείχνεις στα μεγάλα παιχνίδια. Λαμβάνοντας υπόψιν αυτό, δεν είμαστε στο σωστό επίπεδο. Οι παίκτες μου έδειξαν πολλή ποιότητα και καλό πνεύμα, όμως πρέπει να δείχνουμε την προσωπικότητα για να εξασφαλίζουμε ότι δεν θα δεχτούμε κάποιο γκολ», τόνισε αρχικά ο Βενγκέρ, συμπληρώνοντας:

«Τώρα έχουμε ακόμα ένα μεγάλο παιχνίδι εναντίον του Ολυμπιακού την Τετάρτη. Είναι ένα μεγάλο ματς αυτό. Πρέπει να επικεντρωθούμε εκεί τώρα και στο πως θα πάρουμε το σωστό αποτέλεσμα. Έχουμε κάνει ένα δυνατό ξεκίνημα στο Τσάμπιονς Λιγκ και πρέπει να διατηρήσουμε αυτή τη συμπεριφορά».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ