2012-10-01 19:39:50
Φωτογραφία για arsenal-world.co.uk : ΠΑΙΚΤΗΣ - «ΚΛΕΙΔΙ» Ο ΤΖΙΜΠΟΥΡ
Άρσεναλ και Ολυμπιακός θα αναμετρηθούν το βράδυ της Τρίτης στο «Έμιρεϊτς» στο πλαίσιο της δεύτερης αγωνιστικής του Champions League. Οι «κανονιέρηδες» προέρχονται από την ήττα με 2-1 από την Τσέλσι και ο Ολυμπιακός από τη νίκη με 1-0 επί του Ατρομήτου στο Περιστέρι.

Η ιστοσελίδα arsenal-world.co.uk, που ασχολείται με την προαναγγελία του Θρύλου με την ομάδα του Αρσέν Βενγκέρ, τονίζει σε ένα σημείο πως ο παίκτης που πρέπει να προσεχτεί από τον Ολυμπιακό είναι ο Ράφικ Τζιμπούρ.

«Ο Αλγερινός στράικερ έχει ήδη σκοράρει 6 γκολ για τον Ολυμπιακό στη Superleague και έκανε την ασίστ για το γκολ επί της Σάλκε. Ο Τζιμπούρ θέλει να φτιάξει το όνομά του σε ευρωπαϊκό επίπεδο και τι καλύτερο από το να το κάνει κόντρα στην Άρσεναλ. Είναι ο παίκτης κλειδί για τον Ολυμπιακό, που αν θέλει να κερδίσει για πρώτη φορά εκτός έδρας την Άρσεναλ, θα πρέπει να είναι προσεκτική με αυτόν», γράφει μεταξύ άλλων το κείμενο, που καταλήγει, τονίζοντας τη δυσκολία και τους κινδύνους που εμπεριέχει αυτός ο αγώνας για την Άρσεναλ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ