2012-10-01 19:14:03
Φωτογραφία για Συνάντηση Σαμαρά με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών
Συνάντηση πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Μέγαρο Μαξίμου μεταξύ του Πρωθυπουργού, κ. Αντώνη Σαμαρά, της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, του... Υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου, κ. Μουσουρούλη και του Υφυπουργού Οικονομικών κ. Μαυραγάνη, με θέμα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η ναυτιλία αλλά και τρόπους για να συμβάλουν σαν κλάδος στην ανάπτυξη της χώρας. 

Ο Πρωθυπουργός τόνισε σε αυτές τις δύσκολες ώρες που περνάει ο τόπος μας είναι και ουσιαστικό και ηθικό το χρέος όλων να συμβάλουν στην προσπάθεια για την ανάκαμψη του τόπο. Από την πλευρά τους οι εφοπλιστές ενημέρωσαν τον κ. Σαμαρά για τα προβλήματα και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο χώρος της ναυτιλίας ενώ συζητήθηκαν και τρόποι με τους οποίους θα μπορούσαν να συμβάλουν στην ανάπτυξη της ελληνικής οικονομίας. Ο Θεόδωρος Βενιάμης, πρόεδρος της ένωσης, είπε στον κ. Σαμαρά πως ο εφοπλιστικός κόσμος, συναισθανόμενος την κρισιμότητα των στιγμών αλλά και τη μοναδική ευκαιρία που έχει η χώρα να ανακάμψει και να αναπτυχθεί, ανταποκρίνεται πλήρως στις προκλήσεις, δηλώνει παρών και συμβάλει στην προσπάθεια μέσα από τα φορολογικά έσοδα που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος
. Τέλος, ο κ Μουσουρούλης δήλωσε μετά το πέρας της συνάντησης πως η συζήτηση που έγινε με τους Έλληνες εφοπλιστές στηρίζεται κυρίως στην κοινή προσπάθεια να υπάρξει στήριξη της ελληνικής οικονομίας σε αυτές τις δύσκολες στιγμές, ενώ η συζήτηση με την Ένωση Ελλήνων Εφοπλιστών θα εξελιχθεί την Τρίτη μετά το Διοικητικό τους Συμβούλιο.

dailypress24.blogspot.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ