2012-10-01 18:27:17
Φωτογραφία για Άκαρπες οι έρευνες για τον Νορβηγό που αγνοείται στις περιοχές Σούγιας - Παλαιόχωρας
Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός Νορβηγού τουρίστα ο οποίος αναζητείται από εχθές το απόγευμα στα Χανιά, ενώ στη μάχη των ερευνών ρίχτηκε λίγο πριν τις 6 και ελικόπτερο της ΕΛΑΣ.

Ο Νορβηγός ηλικίας 62 ετών που επιθυμούσε να πάει πεζός στη Παλαιόχωρα από τη Σούγια, για να επιστρέψει με το καραβάκι στο σημείο αναχώρησης του δεν έφθασε ποτέ στην προορισμό του με αποτέλεσμα να έχει στηθεί μια ολόκληρη επιχείρηση για τον εντοπισμό του στην ευρύτερη περιοχή.

Να σημειωθεί πως το μονοπάτι που οδηγεί απο την Παλαιόχωρα στην Σούγια, είναι ενταγμένο στην ορειβατική διαδρομή Ε4, χαρακτηρίζεται ως μέτριας δυσκολίας, ενώ εκτιμάται πως για την κάλυψη των 14,5 χιλιομέτρων του μονοπατιού, χρειάζονται περίπου 6 ώρες πεζοπορίας.

Η σύζυγος του 62χρονου Νορβηγού ειδοποίησε το βράδυ της Κυριακής το αστυνομικό τμήμα Καντάνου ότι τα ίχνη του αγαπημένου της προσώπου αγνοούνται και εκτοτε έχει ξεκινήσει μια γιγαντιαία επιχειρηση για τον εντοπισμό του με τη συμμετοχή αστυνομικών της Αστυνομικής Διεύθυνσης Χανίων και των ΤΑΕ ενώ έχει κινητοποιηθεί και το τμήμα ΠΣΕΑ της Αντιπεριφέρειας Χανίων, ο Ερυθρός Σταυρός, καθώς και εθελοντές που γνωρίζουν τη δύσβατη περιοχή.

Προσδοκίες για τον εντοπισμό του 62χρονου δημιουργεί η άφιξη του ελικοπτέρου της ΕΛΑΣ που έφτασε από το Ηράκλειο.
flashnews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ