2012-10-01 14:30:09
Φωτογραφία για Θυμήθηκαν Μαρινάκη, στημένα!
Με αφορμή την αναμέτρηση της Αρσεναλ με τον Ολυμπιακό στο Λονδίνο η αγγλική εφημερίδα «The Sun» έφερε στο προσκήνιο το περσινό σκάνδαλο με τα στημένα παιχνίδια στην Ελλάδα εμπλέκοντας τον Βαγγέλη Μαρινάκη.

Ο ελληνικής καταγωγής δημοσιογράφος του βρετανικού εντύπου, Αντώνης Καστρινάκης έγραψε ενόψει του ματς του Τσάμπιονς Λιγκ την Τετάρτη στο «Εμιρέιτς» για το σκάνδαλο των στημένων αγώνων στην Ελλάδα «θυμίζοντας» στους αναγνώστες το γεγονός ότι το όνομα του Βαγγέλη Μαρινάκη είχε εμπλακεί στο σκάνδαλο που βγήκε στην επιφάνεια πριν από 15 μήνες και ακόμα η υπόθεση δεν έχει κλείσει.

«Ο αντίπαλος της Αρσεναλ έρχεται στο Εμιρέιτς κάτω από την σκιά ενός τεράστιου σκανδάλου με στημένα παιχνίδια. Ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ Ολυμπιακός, Βαγγέλης Μαρινάκης εξακολουθεί να βρίσκεται αντιμέτωπος με ποινική δίωξη, 15 μήνες μετά το σκάνδαλο… Οι οπαδοί των `κανονιέρηδων' θα εντυπωσιαζόντουσαν εάν γνώριζαν ότι ο άνθρωπος που θα βρίσκεται στα VIP του σταδίου, λίγα μέτρα μακριά από τον διευθύνοντα σύμβουλο της Αρσεναλ, Ιβάν Γκαζίδις (σ.σ με ελληνο-νοτιοαφρικανική υπηκοότητα), αντιμετωπίζει δίωξη για ανάμειξη σε στημένους αγώνες
. Ο πρόεδρος της ελληνικής ομάδας, Βαγγέλης Μαρινάκης πρόκειται επίσης να βρίσκεται δίπλα στον Γκαζίδις, στο γεύμα που συνηθίζεται να έχουν οι ηγέτες των δύο ομάδων, πριν από τον αγώνα», αναφέρεται στο ρεπορτάζ.

Στη συνέχεια η «The Sun» γράφει για τον ισχυρό άνδρα του Ολυμπιακού, γράφοντας: «Εχει στηρίξει έντονα την αθωότητά του. Ωστόσο, έπειτα από έναν και πλέον χρόνο, παραμένει σε εξέλιξη η έρευνα γύρω από το όνομα και την ανάμειξή του» και ακολούθησαν παλαιότερες δηλώσεις του Μαρινάκη: «Η υπόθεση με τους στημένους αγώνες δεν μας αγγίζει. Όσον αφορά την υποτιθέμενη ανάμειξή μου, δηλώνω κατηγορηματικά ότι δεν υπάρχει απολύτως κανένα στοιχείο που να αποδεικνύει οποιαδήποτε παράβαση», ήταν τα λεγόμενα του.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ