2012-10-01 14:25:05
Φωτογραφία για ΡΟΜΑΝΟΦ : ΜΕ ΤΗΝ ΤΣΣΚΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠ΄ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Τα… σχέδια νίκης του Βλαντιμίρ Ρομανόφ «χάλασε» ο Ολυμπιακός, επικρατώντας 86-75 της Ζαλγκίρις.

Ο ιδιοκτήτης της ομάδας του Κάουνας ήταν σίγουρος πως οι παίκτες του θα έπαιρναν το ροζ φύλλο κόντρα στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης, ωστόσο εκείνοι εμφανίστηκαν χειρότεροι σε σχέση με το ματς απέναντι στην ΤΣΣΚΑ.

«Ήταν χρήσιμο το Gomelsky Cup για την Ζαλγκίρις. Η ομάδα μας έδειξε κάποια από τα θετικά της στοιχεία. Σίγουρα με την ΤΣΣΚΑ ήμασταν πολύ καλύτεροι απ’ ότι με τον Ολυμπιακό. Ίσως γιατί η ΤΣΣΚΑ να μην είναι στην καλύτερή της κατάσταση, ίσως και για άλλους λόγους. Δείξαμε μία πρόοδο στο παιχνίδι μας, αλλά ήμουν σίγουρος πως θα νικούσαμε. Μου άρεσε ο Γιουσκεβίτσιους σήμερα», δήλωσε αρχικά ο Βλαντιμίρ Ρομανόφ και πρόσθεσε:

«Το ματς με τον Ολυμπιακό για την τρίτη θέση ήταν χωρίς κίνητρο και γι’ αυτό ο κόουτς άφησε τους Κσιστόφ Λαβρίνοβιτς και Λαφαγέτ να ξεκουραστούν. Μου αρέσει η κατάσταση που είναι οι Καουκένας και Καλνιέτις. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από την εικόνα στο τουρνουά. Ο Πλάθα έκανε πειράματα ενόψει της Ευρωλίγκας και γι’ αυτό άλλωστε συμμετέχουμε σε τέτοιου είδους διοργανώσεις».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ