2012-10-01 14:18:07
Φωτογραφία για Ανακοίνωσε Χαριτόπουλο
Την απόκτηση του Δημήτρη Χαριτόπουλου ανακοίνωσε τη Δευτέρα η ΚΑΕ ΠΑΟΚ, με τον παίκτη να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο. Ο Έλληνας επιστρέφει στον «Δικέφαλο» του Βορρά, τη φανέλα του οποίου είχε φορέσει και τη διετία 2006-2008.

 Ο Έλληνας παίκτης τόνισε πως είναι χαρούμενος που επιστρέφει στον ΠΑΟΚ και πως θα προσπαθήσει να βοηθήσει στην επίτευξη των στόχων της νέας σεζόν. Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΠΑΟΚ: «Η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την συμφωνία με τον καλαθοσφαιριστή Δημήτρη Χαριτόπουλο, για την αγωνιστική περίοδο 2012-2013. Ο Δημήτρης Χαριτόπουλος που είχε αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ για δύο χρόνια (2006-08), συμμετείχε και στην προετοιμασία της ομάδας τη φετινή περίοδο μέχρι και το πρώτο φιλικό παιχνίδι της σεζόν και επανέρχεται ξανά από αύριο στο πρόγραμμα της ομάδας».

Ο Έλληνας παίκτης τόνισε αμέσως μετά την ανακοίνωση της μετεγγραφής του: «Είμαι πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στον ΠΑΟΚ, αν και με την συμμετοχή μου στην προετοιμασία της ομάδας και το κλίμα που υπήρχε, δεν αισθάνθηκα ότι έφυγα ποτέ. Τον ΠΑΟΚ τον νιώθω σαν σπίτι μου, γιατί έτσι ακριβώς με έκαναν να τον αισθάνομαι οι άνθρωποί του, που έχουν δημιουργήσει ένα εξαιρετικό κλίμα σε όλη την ομάδα».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ