2012-10-01 12:14:04
Φωτογραφία για Στο Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών είναι ακόμα 15Αύγουστος, υποστηρίζει αναγνώστρια
Η Υπηρεσία αυτή εξυπηρετεί Έλληνες που έχουν γεννηθεί στο εξωτερικό και αλλοδαπούς. Απευθύνεται σε αυτήν κόσμος που χρειάζεται ένα αντίγραφο... ληξιαρχικής πράξης για όσες διαδικασίες απαιτούν κάτι τέτοιο.

Όμως τα τηλέφωνα του ειδικού Ληξιαρχείου έχουν αλλάξει, και οι νέοι αριθμοί που αρχίζουν από 213- δεν έχουν κοινοποιηθεί σε καταλόγους Δημοσίων Υπηρεσιών, ή σε οδηγούς στο Internet. Κάποιος θα σκεφτεί εύστοχα, θα πρέπει να κοιτάξει στις μηχανές αναζήτησης την ιστοσελίδα του Ληξιαρχείου, που κι αυτή είναι υπό κατασκευή, για να βρει το ισχύον τηλέφωνο.

Και δεν τελειώσαμε εδώ, αν πάρεις, δεν το σηκώνει κανένας! Στην πιο γνωστή μηχανή αναζήτησης, αν ψάξετε με τη φράση "Ειδικό Ληξιαρχείο Αθηνών Τηλέφωνο", θα έρθουν αποτελέσματα σελίδων, που ο κόσμος παραπονιέται γιατί το τηλέφωνο αυτό δεν απαντάει. Φράσεις όπως "Αναγνώστης προσπαθεί να επικοινωνήσει", "θα το σηκώσει κανείς;"Αναγνώστης καλεί το Ειδικό Ληξιαρχείο", "Όχι άλλο κάρβουνο" μαρτυρούν οτι ο κοσμάκης παραπονιέται έντονα, και δεν έχει αλλάξει τίποτα.


Δεν μπορώ να δεχτώ οτι αυτό συμβαίνει λόγω φόρτου εργασίας, διότι με μια επίσκεψη στην Υπηρεσία αυτή, καθένας μπορεί να διαπιστώσει οτι οι ρυθμοί εκεί κυλούν "πολύ ομαλά", δεν υπάρχουν ουρές στα γκισέ, ωστόσο οι συμπεριφορές των υπαλλήλων που έχουν να κάνουν με το κοινό σηκώνουν σίγουρα πολλή βελτίωση!

Σκέφτομαι οτι οι άνθρωποι αυτοί θα μπορούσαν να βελτιώσουν την ετοιμότητα και αποτελεσματικότητα του Ειδικού Ληξιαρχείου, ορίζοντας περισσότερα άτομα για το τηλεφωνικό τους κέντρο, έτσι ώστε να μην ταλαιπωρείται ο κόσμος. Ας ξεκινούσαν τουλάχιστον με αυτό μέχρι να έφτανε κάποιος στο σημείο να ασχοληθεί με την ευγένεια τους. Αλλά ξέχασα.... η Ελλάδα θα δυσκολευτεί πολύ να αλλάξει γιατί το βόλεμα απλώνει τις ρίζες πολύ βαθειά.

Πως μπορεί να λυθεί αυτό το ζήτημα, ποιός πρέπει να ασχοληθεί με συνέπεια έτσι ώστε να σταματήσει αυτό το αστείο;

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ