2012-10-01 11:32:02
Φωτογραφία για ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΣΙΟΒΑ - ΝΤΙΑΚΙΤΕ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ
Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Λεονάρντο Ζαρντίμ, καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς της Τετάρτης (3/10) με την Αρσεναλ και σκέφτεται, σύμφωνα με δημοσιεύματα, να ρίξει στη μάχη, Σιόβα και Ντιακιτέ.

Με δεδομένα τα προβλήματα τραυματισμών που αναγκάζουν τον Πορτογάλο τεχνικό να ανακατέψει την τράπουλα, ενόψει της δύσκολης αναμέτρησης με την Αρσεναλ στο Emirates, σκέφτεται διάφορες λύσεις.

Η σημαντικότερη απουσία είναι αυτή του Βασίλη Τοροσίδη, η οποία πιθανότατα θα φέρει και αλλαγές στο κέντρο των ερυθρόλευκων.

Βασικός υποψήφιος αντικαταστάτης του αρχηγού του Ολυμπιακού είναι ο Μοντέστο, ο οποίος, όμως, αποτελεί παρτενέρ του Μανιάτη στα χαφ. Σε περίπτωση λοιπόν που ο κορσικανός γυρίσει στο δεξί άκρο της άμυνας, τότε ο Σιόβας θα πάρει θέση στη βασική ενδεκάδα και θα αγωνιστεί στα χαφ. Ο Σιόβας αγωνίστηκε για λίγα λεπτά σαν "κόφτης" και στο παιχνίδι εναντίον του Ατρόμητου και η σκέψη του Ζαρντίμ είναι να έχει τον ίδιο ρόλο και στο ματς του Τσάμπιοςν Λιγκ, εναντίον της ομάδας του Βενγκέρ Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων, όμως, εξετάζει και το ενδεχόμενο να μην αλλάξει τη... συνταγή στα χαφ και να ρίξει στη "μάχη" τον Ντιακιτέ, ο οποίος μπορεί να αγωνιστεί ως δεξί μπακ.

Το τι τελικά θα αποφασίσει και θα κάνει πράξη ο Πορτογάλος τεχνικός θα φανεί στις προσεχείς προπονήσεις, ενώ πολλά θα εξαρτηθούν και από την αγωνιστική κατάσταση του Μοντέστο, ο οποίος είχε κάποιες ενοχλήσεις μετά το ματς με τον Ατρόμητο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ