2012-10-01 10:06:51
Φωτογραφία για ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Ο ΛΟΥΤΣΙΑΝΟ ΓΚΑΛΕΤΙ
Ο Λουτσιάνο Γκαλέτι μπήκε στο νοσοκομείο για την προγραμματισμένη μεταμόσχευση νεφρού με τον πατέρα του.

Ο πρώην παίκτης του Ολυμπιακού μπήκε στο νοσοκομείο και προετοιμάζεται για τον μεγάλο αγώνα της ζωής του. Ο Αργεντινός θα προχωρήσει την Τρίτη στην προγραμματισμένη μεταμόσχευση νεφρού, από μόσχευμα που θα δωρήσει ο 72χρονος πατέρας του, Ρούμπεν Οράσιο, επίσης πρώην ποδοσφαιριστής.

Σε περίπτωση που όλα κυλήσουν ομαλά και δεν υπάρξουν επιπλοκές, οι ειδικοί του διεμήνυσαν ότι θα μπορεί σε διάστημα περίπου τριών μηνών να αρχίσει προπονήσεις.

Ο Γκαλέτι σταμάτησε το ποδόσφαιρο πριν από περίπου 2,5 χρόνια σε ηλικία σχεδόν 30 ετών και ενώ αγωνιζόταν στον Ολυμπιακό. Τώρα του δίνεται η ευκαιρία αν πάνε όλα καλά να μπορέσει να επιστρέψει για ένα διάστημα στους αγωνιστικούς χώρους και να αγωνιστεί ξανά σε υψηλό επίπεδο, σύμφωνα με τους γιατρούς.

Μάλιστα έχει ήδη πρόταση από την Εστουδιάντες, άνθρωποι της οποία του έχουν καταθέσει πρόταση συνεργασίας. Μακάρι λοιπόν όλα να πάνε καλά και ο Αργεντινός δεν θα δυσκολευτεί να βρει ομάδα.

Εμείς να του ευχηθούμε όλα να πάνε καλά, καλή επιτυχία και μετά το αίσιο τέλος της δοκιμασίας του να μπορέσει να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα και να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Πάνω από όλα να χαίρεται την υγεία του και την οικογένειά του και όλα τα καλύτερα θα έρθουν! Να είσαι καλά Λουτσιάνο!
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ