2012-09-30 23:26:01
Φωτογραφία για Πάτρα: Κινδύνεψε η ζωή ποδοσφαιριστή στο τοπικό πρωτάθλημα!
Παραλίγο τραγωδία θα είχαμε σήμερα στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Αχαϊας αφού για την 3η αγωνιστική της... Σούπερ Β’ Κατηγορίας, συνέβησαν απίστευτα πράγματα στο ματς Παραλία – Κεραυνός Μιτόπολης.

Παραλίγο τραγωδία θα είχαμε σήμερα στο Ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της ΕΠΣ Αχαϊας αφού για την 3η αγωνιστική της Σούπερ Β’ Κατηγορίας, συνέβησαν απίστευτα πράγματα στο ματς Παραλία – Κεραυνός Μιτόπολης.

Στο 32’ ο Γραμματσούλιας χτύπησε σοβαρά στην μύτη και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο. Ο τραυματισμός του προκάλεσε ένταση τόσο εντός αγωνιστικού χώρου όπου οι Καπατσούλιας –Παπουτσής συνεπλάκησαν), όσο και εκτός όπου φίλαθλοι αντάλλαξαν «ψιλές» αλλά με την επέμβαση της Αστυνομίας, τα πνεύματα ηρέμησαν.

Μετά από 15λεπτη διακοπή το ματς ξανάρχισε, ωστόσο διεκόπη ξανά, όταν ο γκολκίπερ Κρίστο Μικέλ που μπήκε αλλαγή, χτύπησε σε μονομαχία και του γύρισε η γλώσσα με αποτέλεσμα να κινδυνέψει η ζωή του.

Τελικά o γιατρός του αγώνα επενέβηκε άμεσα και του έσωσε τη ζωή και το ματς ολοκληρώθηκε με νικήτρια τη Δόξα με σκορ 3-1.

patrastimes.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ