2012-09-30 23:25:59
Φωτογραφία για Είδε...τυχερό τον ΠΑΟΚ ο Καπετάνος
Ο Κώστας Καπετάνος χαρακτήρισε τον ΠΑΟΚ τυχερό ενώ επιτέθηκε στους νεαρούς παίκτες του ΠΑΟΚ υποστηρίζοντας ότι έβριζαν χυδαία μέσα στο γήπεδο: «Θέλω να πω ότι δεν γίνεται παιδιά 18 και 19 χρονών να βρίζουν σπίτια και μάνες. Κάποιοι πρέπει να τους τραβήξουν τα αυτιά. Παίζουμε δέκα χρόνια μπάλα και δεν μπορούν να μας μιλάνε έτσι με δύο μόλις παιχνίδια. Δεν πρέπει να πουλάνε μαγκιές για να πάρουν με το μέρος τους τον κόσμο.

Στο ποδόσφαιρο τίποτα δεν είναι δεδομένο. Μπορεί να χρειαστεί να παίξουν στον Άρη κάποια στιγμή. Κατά τύχη παίζουν σε ομάδες όπως ο ΠΑΟΚ και ο Άρης με τα τόσα οικονομικά προβλήματα και πρέπει να το σεβαστούν αυτό. Έτσι δεν θα πάει μπροστά το ελληνικό ποδόσφαιρο», είπε αρχικά και συνέχισε:

«Ο ΠΑΟΚ ήταν πολύ τυχερός. Μπήκαμε καλά και κάναμε αυτό που έπρεπε. Είναι καθαρά τύχη το τελικό αποτέλεσμα. Δεν ξέρω τι έφταιξε. Συνεχίζουμε. Δεν επηρεαστήκαμε από τα γκολ. Μειώσαμε, προσπαθήσαμε, έβαλε ο Αθανασιάδης ένα καταπληκτικό γκολ και εκεί τελείωσε το παιχνίδι. Δείξαμε μαχητικότητα, κάτι που θα μείνει, έχουμε δύσκολα παιχνίδια στη συνέχεια».
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ