2012-09-30 14:17:02
Φωτογραφία για 8ήμερη στον 50χρονο που καλλιεργούσε φυτά κάνναβης
Διάταγμα κράτησης 8 ημερών εξέδωσε σήμερα το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον του 50χρονου ομογενή από τη Γεωργία, ο οποίος συνελήφθηκε χθες μετά τον... εντοπισμό φυτών κάνναβης που φέρεται να καλλιεργούσε.

Σε δηλώσεις του, ο εκπρόσωπος Τύπου της αστυνομίας Ανδρέας Αγγελίδης, ανέφερε ότι μέλη της ΥΚΑΝ έθεσαν υπό παρακολούθηση, μετά από πληροφορία, συγκεκριμένη περιοχή σε χωριό της Επαρχίας Λεμεσού, όπου θεάθηκε να πλησιάζει ο 50χρονος αλλοδαπός.

Ακολούθησε σύλληψη του και από τις έρευνες διαπιστώθηκε ότι καλλιεργούνταν 15 φυτά κάνναβης ύψους από 30 μέχρι 70 εκατοστών, ενώ εντοπίστηκαν και 19 χειροποίητα τσιγάρα που πιστεύεται ότι περιείχαν κάνναβη. Εξάλλου, σε έρευνα που ακολούθησε στην οικία του εντοπίστηκε μικρή ποσότητα ναρκωτικών ουσιών.

Ανακρινόμενος, ο 50χρονος έδωσε κάποιους ισχυρισμούς, οι οποίοι διερευνώνται από τους αστυνομικούς ανακριτές, ενώ δεν αποκλείεται να είχε και συνεργάτες.

Το δικαστήριο, ενώπιον του οποίου παρουσιάστηκε το πρωί, έκανε αποδεκτό το αίτημα της αστυνομίας για κράτηση του υπόπτου για 8 μέρες.

alithia.com.cy
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ