2012-09-30 14:05:07
Φωτογραφία για ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΨΕΙ ΕΥΡΩΛΙΓΚΑΣ Η ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΩΝ ΜΕ ΤΗ ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ
Ολυμπιακός και Ζαλγκίρις συναντιώνται σήμερα (16:00-Novasports 3), λίγο πριν την πρώτη τους επίσημη συνάντηση στις 25 Οκτωβρίου στο ΣΕΦ για την 3η αγωνιστική στον όμιλο της Ευρωλίγκας. Οι δυο ομάδες θα έχουν την ευκαιρία να πάρουν μία… ιδέα ο ένας από τον άλλον και να αναμετρηθούν, άτυπα και φιλικά, στο πλαίσιο του μικρού τελικού για το «Γκομέλσκι Καπ»!

Τόσο οι πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης όσο και οι πρωταθλητές Λιθουανίας, θα μπορούσαν να βρίσκονται στον τελικό του τουρνουά, από τη στιγμή που είχαν την ευκαιρία να πάρουν αυτοί τη νίκη απέναντι στην Λοκομοτίβ Κούμπαν και την ΤΣΣΚΑ Μόσχας αντίστοιχα. Βέβαια το τελικό σκορ λίγο απασχολεί στην παρούσα φάση, αφού τα ζητούμενα είναι διαφορετικά Οι ερυθρόλευκοι θέλουν και επιζητούν βελτίωση σε όλους τομείς. Κυρίως, όπως και οι ίδιοι είπαν, στην αμυντική τους λειτουργία. Απέδειξαν και πάλι ότι όταν θέλουν και μπορούν (γιατί υπαρχει και η φυσιολογική κόπωση) να παίξουν άμυνα, δεν αντιμετωπίζουν κανένα πρόβλημα, αλλά χρειάζεται και διάρκεια.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας δεν θα έχει, ως γνωστόν, στη διάθεσή του τον Έισι Λο, ενώ μένει να διαπιστωθεί το αν θα νιώθει καλύτερα ο Πέρο Αντιτς (τενοντίτιδα) αν και μάλλον θα τον προφυλαχθεί, καθώς δεν υπάρχει λόγος να πιεστεί.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ