2012-09-30 09:30:03
Φωτογραφία για Μαύρος: «Με έφαγαν από την ΑΕΚ»
Την αποχώρησή του από την ΑΕΚ «ανακοίνωσε» ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Θωμάς Μαύρος, μιλώντας στα Μέσα, τονίζοντας πως το ΔΣ τον παρέκαμψε θεσμικά και του έδειξαν την πόρτα της εξόδου.

«Εγώ τελείωσα από την ΑΕΚ. Με τελείωσαν. Δεν ανέχομαι να γίνομαι παιχνιδάκι στα χέρια κανενός. Είμαι φοβερά εκνευρισμένος. Υπάρχουν ακόμα ερπετά που προσπαθούν να πιουν το αίμα της ομάδας. Ο κόσμος πρέπει να μάθει την αλήθεια», τονίζει μεταξύ άλλων ο Θωμάς Μαύρος που ουσιαστικά αποχαιρέτισε την ΑΕΚ μετά τις τελευταίες εξελίξεις.

Οι λόγοι της αποχώρησής του γνωστοί και σαφείς: «Έκαναν έκτακτο Δ.Σ. χωρίς να με ενημερώσουν. Μίλησα με τον Δημητρέλο και μου είπε ότι σκέφτονται ως Δ.Σ. να διώξουν τον Βλάχο, τους συνεργάτες τους και τον Κωστή. Του είπα ότι τέτοιες αποφάσεις, εν βρασμό δεν θέλω να παίρνω, λέγοντάς του ότι θα μιλήσουμε τη Δευτέρα, πιο ήρεμοι. Ο Δημητρέλος συμφώνησε. Και μετά από λίγο μου λέτε ότι πήραν απόφαση να διώξουν τον Βλάχο και το ανακοίνωσαν κιόλας επίσημα. Είναι σοβαρά πράγματα αυτά; Αυτό σημαίνει ότι με γράφουν στα παλιά τους παπούτσια. Δεν υπάρχω θεσμικά! Έκαναν Δ.Σ. εν αγνοία μου!


Αποφάσισαν, διέταξαν και προχώρησαν! Δεν υπάρχω κι εγώ, λοιπόν από εδώ και πέρα! Σημαίνει ότι τελείωσαν κι εμένα. Αυτή είναι η ΑΕΚ! Με «έφαγαν»... Με γεια τους με χαρά τους..», προσθέτει σε δηλώσεις του στα Μέσα ενώ καταλήγοντας υπογράμμισε:

«Μου χάλασαν όλο το μεταγραφικό σχεδιασμό με αστείες δικαιολογίες. Με έκαναν ουραγό στην υπόθεση του Βιντιάδη και απόψε (σ.σ. Σάββατο) ενώ έχουμε συμφωνήσει να αφήσουμε το θέμα του προπονητή για Κυριακή – Δευτέρα δίνουν στην δημοσιότητα την απόφασή τους, που πήραν σε ένα ΔΣ που έκαναν εν αγνοία μου.

Υπό αυτές τις συνθήκες εγώ δεν έχω θέση σε αυτή την ΑΕΚ. Τέλειωσα με την ιστορία. Ευχαριστώ από καρδιάς τον κόσμο για την αγάπη και τη στήριξή του, αλλά δεν μπορώ να συνεχίσω άλλο. Ως εδώ και μη παρέκει. Τρώνε τον Μαύρο, όχι τον Βλάχο. Αυτό ήθελαν. Αλλά η αντοχή μου και η αξιοπρέπειά μου σαν Μαύρος τελείωσε! Εκτελεστές του Μαύρου είναι, όχι του Βλάχου!».

πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ