2012-09-30 09:23:03
Φωτογραφία για Έκλεβαν μέταλλα από τις γραμμές του Ο.Σ.Ε.
Σε μια περιφραγμένη υπαίθρια αποθήκη του Ο.Σ.Ε. στη Λάρισα εισέβαλε ένα ζευγάρι «κυνηγών» μετάλλων που συνελήφθησαν επ’ αυτοφώρω τη στιγμή που φόρτωναν μεταλλικά εξαρτήματα στο αυτοκίνητό τους. Τα υλικά που είχαν αρπάξει ως τη στιγμή που έπεσαν στα χέρια των αστυνομικών, ήταν μικρής αξίας –περίπου 300 ευρώ- αλλά είχαν σκοπό να αρπάξουν κι άλλα.

Οι δράστες είναι Έλληνες, ένας 22χρονος και μια 31χρονη στην οποία ανήκε και το αυτοκίνητο το οποίο κατασχέθηκε ως μέσο μεταφοράς των κλοπιμαίων. Τα μεταλλικά εξαρτήματα βρέθηκαν στο πορτ μπαγκάζ και αποδόθηκαν σε υπεύθυνο του Ο.Σ.Ε., ενώ οι δράστες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Για μια ακόμη φορά, άγνωστοι «κυνηγοί» μετάλλων εξαφάνισαν όλα τα καπάκια από τα δημοτικά φρεάτια ύδρευσης στο Ξηρόμερο Αιτωλοακαρνανίας! Οι δράστες «χτύπησαν» το νέο δίκτυο ύδρευσης στον δρόμο που οδηγεί από το Αγράμπελο στον Πρόδρομο, αφήνοντας ακάλυπτα τα φρεάτια με αποτέλεσμα να υπάρχει κίνδυνος για πεζούς και αυτοκίνητα. Ωστόσο, η αξία των κλοπιμαίων είναι μικρή, καθώς αποτελούνται από χοντρή λαμαρίνα.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Το νέο εφάπαξ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Το νέο εφάπαξ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ