2012-09-30 01:22:38
Φωτογραφία για Ανατροπή και... +11! (video)
Με δύο γκολ στα τελευταία λεπτά, η Μπαρτσελόνα επικράτησε 3-2 της Σεβίλλης παίρνοντας νίκη τίτλου στο «Σάντσεθ Πιθχουάν».

Ο Τροχόφσκι στο 26’ άνοιξε το σκορ για τους γηπεδούχους, με τον Νεγρέδο στο 48’ να κάνει το 2-0, δείχνοντας πως «καθάριζε» για την ομάδα του. Απέναντι στην Μπαρτσελόνα όμως, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί τελειωμένο, πριν λήξει το παιχνίδι.

Έτσι, με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Σεσκ Φάμπρεγκας, κατάφερε να φτάσει στη μεγάλη ανατροπή και να πάρει τη νίκη με 3-2. Ο Καταλανός μέσος στο 53’ μείωσε σε 2-1 με εκπληκτικό σουτ, για να ισοφαρίσει στο 89’ δίνοντας. Στις καθυστερήσεις της αναμέτρησης, οι Καταλανοί έκαναν την τεράστια ανατροπή, με τον Βίγια να διαμορφώνει το τελικό αποτέλεσμα, δίνοντας μία ανέλπιστη νίκη στην ομάδα του.

Η Μπαρτσελόνα έφτασε τους 18 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έγινε το μεγάλο φαβορί για τον τίτλο, αφού έφτασε στο +11 από την Ρεάλ Μαδρίτης, ενώ η Σεβίλλη παρέμεινε στην 5η θέση και τους 11 βαθμούς, όμως οι Μαγιόρκα (4η) και Ατλέτικο Μαδρίτης (3η) έχουν την ευκαιρία την Κυριακή να αυξήσουν την διαφορά.


Σεβίλλη: Παλόπ, Σισίνιο, Μποτία, Σπάχιτς, Φερνάντο Ναβάρο, Μεντέλ (72* αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη), Μαντούρο, Ράκιτιτς (75' Κοντογκμπιά), Χεσούς Νάβας, Τροχόβσκι (38' Μανού ντελ Μοράλ), Νεγκρέδο.

 Μπαρτσελόνα: Βίκτορ Βαλντές, Ντάνι Άλβες (79' Βίγια), Σονγκ, Μαστσεράνο, Τζόρντι Άλμπα, Μπουσκέτς (76' Τιάγκο Αλκάνταρα), Τσάβι, Φάμπρεγκας, Αλέξις Σάντσες (70' Τέγιο), Πέδρο, Μέσι.

Sevilla 2-3 Barcelona από goalsarena2012-3
goal24news
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ