2012-09-29 21:45:22
Φωτογραφία για Στο...«ρελαντί» για ακόμα μία φορά
Ο Ολυμπιακός χωρίς να εντυπωσιάσει πέρασε και από το Περιστέρι επικρατώντας 1-0 του Ατρόμητου.

Ο Φουστέρ στο 32’ έβαλε  το «χρυσό» γκολ, το οποίο έδωσε στον Ολυμπιακό μια ακόμα νίκη, φτάνοντας τις πέντε σε ισάριθμες αγωνιστικές!

Καλοί οι «κυανόλευκοι», τους έλειψε για ακόμα ένα παιχνίδι ο «εκτελεστής» που θα έστελνε την μπάλα στα δίχτυα. Ο Ολυμπιακός φυσικά και έχει ελαφρυντικά για τη μετριότατη απόδοσή του αφού αγωνίστηκε χωρίς Τζιμπούρ, Τοροσίδη,  Αμπντούν, Φετφατζίδη και Φέισα ενώ έχασε και τον Παπάζογλου με τραυματισμό κατά τη διάρκεια του ματς.

Ο Ατρόμητος ήθελε να δημιουργήσει ρήγματα αλλά δεν μπορούσε. Ο Ντούσαν Μπάγεβιτς δεν τόλμησε να παίξει με δύο επιθετικούς (έβγαλε τον αρνητικό Κούτσι για να βάλει τον Καραμάνο) και μοιραία είδε την ομάδα να μην απειλεί τον αντίπαλο όσο θα ήθελε στο δεύτερο ημίχρονο.

Αντιθέτως, ο Ολυμπιακός είχε τις καλές στιγμές του από το 70' έως και το 80' (με σουτ των Μήτρογλου,Μασάντο και Γκρέκο) και θα μπορούσε να διευρύνει το προβάδισμά του. Και το 0-1 πάντως τους τρεις βαθμούς τους έβαλε στο σακούλι των πρωταθλητών.


Ατρόμητος (Ντούσαν Μπάγεβιτς): Ιτάνζ, Σκόνδρας, Γιαννούλης, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Ιγκλέσιας, Μπρίτο, Δημούτσος (77’ Πίτου Γκαρσία), Επστάιν, Σουμπίνιο (60’ Μπέλιτς), Κούτσι (58’ Καραμάνος).

Ολυμπιακός (Λεονάρντο Ζαρντίμ): Κάρολ, Παπάζογλου (28’ Γκρέκο), Χολέμπας, Κοντρέρας, Μανωλάς, Μοντέστο (78’ Σιόβας), Ιμπαγάσα, Μανιάτης, Φουστέρ, Μασάντο, Μήτρογλου (83’ Ντιόγκο).
 
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ