2012-09-29 15:29:54
Φωτογραφία για Πανιώνιος - ΑΕΚ (17:15 livestreaming)
Δείτε τον αγώνα ΕΔΩ

Οι σύνδεσμοι ανοίγουν 5 με 10 λεπτά πριν ξεκινήσουν οι αγώνες, ενδέχεται όταν ανοίξει το παράθυρο (του εκάστοτε αγώνα) να εμφανιστούν και νέα λινκς, επομένως αν δεν «παίζει» κάποιο πατήστε την επιλογή:  more links for this mach

AEK

Είναι η πρώτη φορά από τη μέρα που ανέλαβε ο Βλάχος την τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ που κατά τη διάρκεια της εβδομάδας δεν έκανε καμία δοκιμή που να δείχνει ξεκάθαρα τις σκέψεις του για την 11άδα. Το ζητούμενο για την Ενωση αφορά την ισορροπία ανάμεσα σε άμυνα και επίθεση, που δείχνει πως θα επιτευχθεί με το 4-3-3 που πιθανότατα θα φορέσει.

Η απώλεια του Κατσικοκέρη λύνει κάθε σκέψη για την επίθεση, όπου θα ξεκινήσει ο Φουρτάδο. Οπως φαίνεται, αυτήν τη στιγμή παίζεται η θέση στο αριστερό άκρο της επίθεσης. Ο Βλάχος καλείται να επιλέξει ανάμεσα σε Κουρέλα, Κατίδη και Παπαδημητρίου. Θέλει παίκτη που να έχει τη προσωπική ενέργεια, ικανότητα στο «ένας με έναν», αλλά και συμμετοχή στη συνολική λειτουργία της ομάδας. Προβάδισμα έχει ο πρώτος, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί νέα έκπληξη.


Πανιώνιος

Μόνο και μόνο η ιδέα της εκτόξευσης της διαφοράς από την ΑΕΚ στους έντεκα βαθμούς εξιτάρει τους παίκτες του Πανιώνιου. Σε περίπτωση νίκης, οι «κυανέρυθροι» θα έχουν διψήφια διαφορά πόντων από την Ενωση, θα παραμείνουν στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας και θα ρεφάρουν για την ήττα δίχως αντίσταση από τον Λεβαδειακό.

Αλλωστε, οι παίκτες του Δημήτρη Ελευθερόπουλου θέλουν να γλυκάνουν και τους οπαδούς τους, που υπολογίζεται να φτάσουν τις 5.000, αν κρίνουμε την κίνηση των εισιτηρίων.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Δ. Ελευθερόπουλος, 4-2-3-1): Περιστερίδης, Κούρος, Ανδράλας, Γουνδουλάκης, Λαμπρόπουλος, Σπυρόπουλος, Μενδρινός, Ρόβας, Κολοβός, Αραβίδης, Καμπάνταης.

ΑΕΚ (Β. Βλάχος, 4-3-3): Αραμπατζής, Αρκούδας, Κουτρουμπής, Γιάγκο, Μπουγαΐδης, Κοντοές, Ρίκκα, Κορδέρο, Φούντας, Κουρέλας, Φουρτάδο.

Διαιτητής: Αρετόπουλος (Τρικάλων)
goal24news
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ