2012-09-29 15:26:09
Φωτογραφία για Με Τζιμπούρ στο Περιστέρι!
Ενισχυμένος με το πιο δυνατό του “όπλο”, τον Ράφικ Τζιμπούρ, θα προσπαθήσει αύριο ο Ολυμπιακός να φύγει αλώβητος από το Περιστέρι στο παιχνίδι του με τον Ατρόμητο και να συνεχίσει την αήττητη πορεία του στο πρωτάθλημα.

Ο Αλγερινός επιθετικός ύστερα από ένα διήμερο στο οποίο απείχε των προπονήσεων λόγω ενοχλήσεων στο πόδι του, έλαβε κανονικά μέρος στο σημερινό πρόγραμμα στο Ρέντη και συμπεριλήφθηκε από τον Ζαρντίμ στην αποστολή για την δύσκολη αναμέτρηση με τους Περιστεριώτες.

Το πιθανότερο είναι ο Τζιμπούρ να ξεκινήσει στο βασικό σχήμα, όμως υπάρχει και το ενδεχόμενο ο Ζαρντίμ να τον κρατήσει προληπτικά στον πάγκο, ώστε να μην υποστεί κάποια υποτροπή εν όψει του μεγάλου αγώνα με την Άρσεναλ την ερχόμενη Τετάρτη στο Λονδίνο.

Αντίθετα εκτός αποστολής έμειναν όπως άλλωστε αναμενόταν οι τραυματίες, Τοροσίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης, αλλά και ο Φέισα, ο οποίος παρά τις ελπίδες που υπήρχαν δεν ξεπέρασε το πρόβλημα.

Από την άλλη στην αποστολή βρέθηκε ξανά ο Ντιόγο που είχε μείνει εκτός στον τελευταίο αγώνα με τον Πανθρακικό, αλλά και οι Βλαχοδήμος, Τάτος

Αναλυτικά στην αποστολή για τον αγώνα με τον Ατρόμητο, συμπεριλήφθηκαν οι: Κάρολ, Μέγερι, Σιόβας, Χολέμπας, Μανωλάς, Παπάζογλου, Γκρέκο, Τάτος, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Μοντέστο, Μανιάτης, Ντιόγκο, Μήτρογλου, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος, Τζιμπούρ, Μασάντο, Κοντρέρας.
scorenews
enimerotiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ