2012-09-29 10:10:03
Φωτογραφία για ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ... «ΓΑΛΛΙΚΑ» ΝΑΝΙ ΣΕ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ
Ο Νάνι δεν θα αργήσει να δει την πόρτα της εξόδου από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς πριν από λίγες μέρες υπέπεσε σε σοβαρό πειθαρχικό παράπτωμα.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ της «Daily Mail», ο Πορτογάλος κατά τη διάρκεια της προπόνησης έδωσε μπουνιά σε συμπαίκτη του. Πιο συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια του οικογενειακού διπλού, ο Νάνι αντάλλαξε ορισμένα... «γαλλικά» με τον μέσο της αναπληρωματικής ομάδας της Γιουνάιτεντ, Νταβίντε Πετρούτσι και στη συνέχεια τον κάλεσε για να μιλήσουν στο γυμναστήριο.

Όλοι θεώρησαν πως οι δύο παίκτες θα τα έβρισκαν, ωστόσο ο Νάνι τους εξέπληξε όλους δυσάρεστα, καθώς έδωσε μπουνιά στον νεαρό ποδοσφαιριστή. Αμέσως αρκετοί παίκτες επενέβησαν προκειμένου να χωρίσουν τους δύο παίκτες και πλέον ο σερ Άλεξ Φέργκιουσον σκέφτεται τον τρόπο με τον οποίο θα τιμωρήσει τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή.

Ο Σκωτσέζος προπονητής, δεν μπορεί να τον αποκλείσει από την αποστολή της ομάδας του για τον αγώνα εναντίον της Τότεναμ, καθώς ο Βαλένσια είναι τραυματίας. Αυτό που σκέφτεται, σύμφωνα με το δημοσίευμα, είναι να τον... ξεφορτωθεί με την πρώτη πρόταση που θα φτάσει στα γραφεία του αγγλικού συλλόγου.

Την καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο που μας πέρασε, η Ζενίτ είχε καταθέσει πρόταση ύψους 25 εκατομμυρίων ευρώ, με την μεταγραφή όμως να χαλάει καθώς ο Νάνι, ζητούσε τεράστιο συμβόλαιο.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ