2012-09-29 10:01:36
Φωτογραφία για Επιφυλακτικοί οι εταίροι για το νέο πακέτο μέτρων...!!!
ΠΙΘΑΝΗ ΤΗΛΕΔΙΑΣΚΕΨΗ ΤΟΥ EUROGROUPΟι βασικοί άξονες των νέων μέτρων ύψους 13,9 δισ. ευρώ, στο οποίο συμφώνησαν χθες οι τρεις κυβερνητικοί εταίροι, παρουσιάστηκαν στους εμπειρογνώμονες του Eurogroup, μέσα σε κλίμα επιφυλακτικότητας από τους εκπροσώπους των δανειστών.Πιθανό να διεξαχθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup μεταξύ 8 και 18 Οκτωβρίου.Την πιο σκληρή γραμμή φέρεται να κράτησε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ, ο οποίος εστίασε στις καθυστερήσεις που καταγράφονται στην εφαρμογή του προγράμματος, ενώ απέφυγε να αναφερθεί στη βιωσιμότητα του ελληνικού χρέους.

Πηγές της ευρωζώνης ανέφεραν ότι κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης υπήρξαν μέλη που επέμειναν στη δημοσιοποίηση συγκεκριμένων μέτρων. Ωστόσο, δεν δόθηκαν λεπτομέρειες.

Την ίδια ώρα, η κυβέρνηση επιταχύνει τις διαδικασίες, ώστε το περίγραμμα των μέτρων να κατατεθεί τη Δευτέρα στη Βουλή μαζί με το προσχέδιο του προϋπολογισμού, ενώ είναι πολύ πιθανόν να γίνει μια τηλεδιάσκεψη των μελών του Eurogroup στα μέσα της επόμενης εβδομάδας.


Ορισμένα κράτη μέλη φαίνεται να επιμένουν στην ανάγκη να εμφανιστεί η Ελλάδα στο Eurogroup με ήδη ψηφισμένα τα μέτρα από τη Βουλή προκειμένου, όπως υποστηρίζουν, να αρθούν οι αβεβαιότητες.

Στην περίπτωση όμως που τελικά τα μέτρα δεν θα έχουν ψηφιστεί έως τις 8 Οκτωβρίου, δηλώνουν ότι είναι πολύ πιθανό να διεξαχθεί έκτακτη τηλεδιάσκεψη του Eurogroup μεταξύ 8 και 18 Οκτωβρίου, ώστε να γίνει λεπτομερής επεξεργασία και προετοιμασία των αποφάσεων της Συνόδου Κορυφής. 
communenews
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Συνταγή της Ημέρας!
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Συνταγή της Ημέρας!
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ