2012-09-29 09:56:04
Φωτογραφία για ΓΙΑ ΤΟ 5Χ5 ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ Ο ΘΡΥΛΟΣ
Συνέχεια στο νικηφόρο σερί του θέλει να δώσει ο Ολυμπιακός, ο οποίος αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Ατρόμητο (19:30, Novasports 2). Λίγες μέρες πριν τον αγώνα με την Άρσεναλ για το Champions League, οι ερυθρόλευκοι θέλουν να κάνουν το «5 στα 5» στο πρωτάθλημα και να φύγουν με τους τρεις βαθμούς από μία δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή των Περιστεριωτών.

Το έργο των παοκτών του Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν θα είναι εύκολο, αφού η ομάδα του Ντούσαν Μπάγεβιτς έχει δείξει αρκετά θετικά στοιχεία από την έναρξη της σεζόν και είναι ένας ιδιαίτερα υπολογίσιμος αντίπαλος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός κλήθηκε αυτή την εβδομάδα να προετοιμάσει τον Ολυμπιακό με αρκετούς τραυματισμούς (Τοροσίδης, Φέισα, Αμπντούν και Φετφατζίδης), ενώ την τελευταία στιγμή μπήκε στην αποστολή ο Ράφικ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός δείχνει αποφασισμένος να αγωνιστεί στο αποψινό ματς, αν και απομένει το «ΟΚ» του ιατρικού επιτελείου των ερυθρόλευκων.


Όσον αφορά τις σκέψεις του Ζαρντίμ για το αρχικό σχήμα, κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Κάρολ. Μπροστά του θα είναι - από δεξιά προς αριστερά - οι Παπάζογλου, Μανωλάς, Κοντρέρας και Χολέμπας. Ως αμυντικό χαφ θα αγωνιστεί ο Μοντέστο, ενώ πιο μπροστά θα παίξουν ο Ιμπαγάσα και ο Μανιάτης. Στο δεξί άκρο της επίθεσης θα βρίσκεται ο Φουστέρ, στο αριστερό ο Μασάντο και στην κορυφή της επίθεσης ο Μήτρογλου.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μέγιερι, Σιόβας, Γκρέκο, Τάτος, Ντιόγκο, Πάντελιτς, Βλαχοδήμος και Τζιμπούρ.

Εκτός έμειναν οι Τοροσίδης, Αμπντούν, Φετφατζίδης και Φέισα. Μόνο ο πρώτος δεν θα προλάβει να είναι έτοιμος για τον αγώνα στο Λονδίνο, ενώ για τους άλλους τρεις τα μηνύματα είναι θετικά.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ