2012-09-29 09:14:04
Φωτογραφία για ΠΡΟΒΑ ΤΖΕΝΕΡΑΛΕ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΕΣ
Με τη συμμετοχή σε ένα ακόμη δυνατό τουρνουά ολοκληρώνει αυτό το Σαββατοκύριακο τα φιλικά προετοιμασίας του ο Ολυμπιακός.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει την ευκαιρία να βάλει τις τελευταίες πινελιές στους πρωταθλητές Ελλάδας και Ευρώπης σήμερα απέναντι στη Λοκομοτίβ Κουμπάν (16:00, Novasports 3) κι αύριο απέναντι σε ΤΣΣΚΑ Μόσχας ή Ζαλγκίρις, στο τουρνουά που γίνεται στη ρωσική πρωτεύουσα στη μνήμη του Αλεξάντερ Γκομέλσκι.

Βασικό μέλημα του Έλληνα τεχνικού είναι να δει την βελτίωση που θέλει στην άμυνα, που ήταν το «κλειδί» της επιτυχίας την περασμένη περίοδο, αλλά στα προηγούμενα φιλικά αποτέλεσε την αχίλλειο πτέρνα της ομάδας, σε αντίθεση με την επίθεση που… βγάζει φωτιές. Είναι η τελευταία ευκαιρία για δοκιμές, καθώς την Πέμπτη (3/10) υπάρχει ο εκτός έδρας προημιτελικός Κυπέλλου με το νικητή του σημερινού Ν. Κηφισιά-Άρης, στη συνέχεια η πρεμιέρα της Α1 κόντρα στον ΠΑΟΚ, ενώ ακολουθούν τα δύσκολα παιχνίδια με Κάχα Λαμποράλ στο ΣΕΦ (11/10) και Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ (15/10).


Το σημερινό τεστ με τη Λοκομοτίβ Κουμπάν είναι αρκετά δυνατό. Η ρωσική ομάδα δαπάνησε αρκετά εκατομμύρια ευρώ για την ενίσχυσή της. Απέκτησε τον Νικ Καλάθη και τον Άλεξ Μάριτς που έπαιζαν στον Παναθηναϊκό, τον Τζίμι Μπάρον από τη Λαγκούν Άρο, τον Σίμας Γιασάιτις από την Τουρκ Τελεκόμ, τον Βαλερί Λιχοντέι από τη Σπαρτάκ Αγίας Πετρούπολης, αλλά και τον προ αρκετών ετών παίκτη του Ολυμπιακού Αλεξέι Σαβρασένκο, ενώ προσέλαβε ως προπονητή τον πετυχημένο στην Ούνιξ Καζάν Εβγκένι Πασούτιν. Στην ομάδα, που φέτος θα συμμετέχει στο Eurocup, παρέμειναν και οι διεθνείς με Γαλλία και Ρωσία αντίστοιχα, Αλί Τραορέ και Σεργκέι Μπίκοφ.
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ