2012-09-29 08:30:04
Φωτογραφία για Είπε «ναι» ο Λάσμε
Αίσιο τέλος φαίνεται πως έχει η περίπτωση του Λάσμε για τον Παναθηναϊκό, αφού οι πράσινοι περίμεναν μέχρι τελευταία στιγμή τον παίκτη και τελικά απέσπασαν την θετική του απάντηση.

Ο Στέφαν Λάσμε είπε το πολυπόθητο «ναι» στους «πράσινους», οι οποίοι συνέχισαν τις διαπραγματεύσεις μαζί του μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες προκειμένου να αποσπάσουν την θετική απάντηση του Γκαμπονέζου και να τον πείσουν να στείλει υπογεγραμμένο το συμβόλαιο συνεργασίας του με τον Παναθηναϊκό.

Οι δύο πλευρές φέρονται να έχουν συμφωνήσει σε όλα και λογικά μέχρι αυτήν τη στιγμή το συμβόλαιό του θα πρέπει να έχει φτάσει στα γραφεία της ΚΑΕ, με το Τριφύλλι να αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την απόκτησή του ακόμη και κατά τη διάρκεια του Σαββάτου.

Σημειώνεται ότι ο Λάσμε αποτελούσε επιλογή του Αργύρη Πεδουλάκη, ο οποίος είχε εισηγηθεί την απόκτησή του εδώ και αρκετό καιρό, ενώ η άφιξή του στη χώρα μας υπολογίζεται για λίγο αργότερα, αφού πρώτα εξασφαλίσει την απαραίτητη αθλητική του βίζα κάρτα, ενώ υπάρχουν και κάποιες άλλες χρονοβόρες διαδικασίες που πρέπει να γίνουν. Έτσι θεωρείται δεδομένο ότι δεν θα βρίσκεται στην διάθεση του προπονητή του για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Πηγή: gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ