2012-09-29 08:24:04
Φωτογραφία για Δήμος στα Χανιά λέει Όχι στην εφεδρεία και τις περικοπές
Γίνεται γνωστό ότι ενόψει της επιβολής των νέων οικονομικών μέτρων λιτότητας, το Δημοτικό Συμβούλιο Πλατανιά κατά την Τακτική του Συνεδρίαση... την 25η Σεπτεμβρίου 2012 με την υπ’ αριθμ. 280/2011 απόφασή του κατά πλειοψηφία προχώρησε στην έκδοση του ακόλουθου ψηφίσματος:

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Πλατανιά αντιτασσόμενο στα νέα μέτρα λιτότητας απαιτεί και διεκδικεί:

1) Πλήρη κρατική χρηματοδότηση που να καλύπτει το σύνολο των αναγκών των Δήμων και αναμόρφωση του φορολογικού συστήματος για την πάταξη της φοροδιαφυγής.

2) Πλήρη επιστροφή των παρανόμως παρακρατηθέντων πόρων, απόδοση όλων των χρημάτων της ΣΑΤΑ που δεν αποδόθηκαν το έτος 2011 - 2012 και καταβολή των ΚΑΠ σύμφωνα με τα 2,7 δις.

3) Καμιά απόλυση, όχι στην εφεδρεία, πρόσληψη νέου μόνιμου προσωπικού με πλήρη ασφαλιστικά και μισθολογικά δικαιώματα για κάλυψη των αυξημένων κοινωνικών αναγκών.

4) Ενίσχυση, επέκταση και χρηματοδότηση των κοινωνικών προγραμμάτων όπως «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» « ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΙΚΩΝ ΣΤΑΘΜΩΝ» κ.λ.π.

5) Πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων με αξιοποίηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ για σύγχρονες κτιριακές υποδομές που να καλύπτουν όλο το φάσμα των προνοιακών, αθλητικών και πολιτιστικών αναγκών. Έργα πολιτικής προστασίας (αντισεισμική θωράκιση, αντιπλημμυρική – αντιπυρική προστασία, ΣΧΟΟΑΠ, χωροταξικά) κ.λ.π.
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Είπε «ναι» ο Λάσμε
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Είπε «ναι» ο Λάσμε
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ