2012-09-28 23:44:20
Φωτογραφία για ΙΣΟΠΑΛΙΑ Η ΣΑΛΚΕ 2-2 ΜΕ ΤΗ ΦΟΡΤΟΥΝΑ *VIDEOS*
Η Σάλκε ήταν μπροστά με 2-0 στο ημίχρονο στην έδρα της Φορτούνα, όμως η ομάδα του Μαλεζά κατάφερε να πάρει την ισοπαλία με 2-2!

Η αντίπαλος του Ολυμπιακού στο Τσάμπιονς Λιγκ Σάλκε κατάφερε να μην... κερδίσει στο Ντίσελντορφ, αν και από το πρώτο ημίχρονο ήταν μπροστά στο σκορ με 2-0 (Χούντελαρ 13΄ και Μάτιπ 20΄)! Η Σάλκε έχανε τη μία ευκαιρία μετά την άλλη για να κάνει το 0-3 στην αρχή της επανάληψης και να σφραγίσει τη νίκη, όμως στο 47' ο Σαχίν μείωσε σε 1-2 με τον Ούνεσταλ να έχει ευθύνη.

Η ομάδα του Μαλεζά πάντως κράτησε στην άμυνα και κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας στο 77' με σκόρερ και πάρει τον Σαχίν, ο οποίος κέρδισε τον Κυριάκο Παπαδόπουλο στην μονομαχία γράφοντας το τελικό 2-2.

Φορτούνα: Γκίφερ, Λέβελς, Μαλεζάς, Λάνγκεκε, Βαν ντε Μπεργκ, Φινκ, Μπότζεκ (Ράισινγκερ 46'), Κρούζε, Λάμπερτζ, Βορονίν (Ιλσο 56'), Σαχίν (Ντου-Ρι Τσα 83').

Σάλκε: Ούνερσταλ, Χέβεντες, Παπαδόπουλος, Ματίπ, Φουχς, Νόισταντερ, Τζόουνς (Χόγκερ 73'), Αφελάι, Μπαρνέτα (Ντράξλερ 79'), Χόλτμπι, Χούντελααρ (Ομπάσι 80').
olympiacos-blog
VIDEO
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Αήττητη η Φορτούνα
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Αήττητη η Φορτούνα
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ