2012-09-28 07:43:04
Φωτογραφία για Πάτρα: Πήγε να το σκάσει για Ιταλία και τελικά συνελήφθη και για ληστεία
Συνελήφθησαν μεσημβρινές ώρες χθες  στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, 27χρονος αλλοδαπός οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος και ο 44χρονος αλλοδαπός συνοδηγός του, διότι μετέφεραν από κοινού έναν (01) αλλοδαπό, ο οποίος κατείχε και επέδειξε πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα, με σκοπό την παράνομη έξοδό του από τη χώρα και συνελήφθη.

Ακόμη, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες σήμερα, στον επιβατικό σταθμό του νότιου λιμένα Πατρών από στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας της Λιμενικής Αρχής πριν την επιβίβασή τους σε Ε/Γ-Ο/Γ πλοίο με προορισμό το εξωτερικό, δύο (02) αλλοδαποί, διότι κατείχαν και επέδειξαν πλαστά ταξιδιωτικά έγγραφα με σκοπό την παράνομη έξοδό τους από τη χώρα.

Από την περαιτέρω έρευνα προέκυψε ότι στον έναν από τους δύο εκκρεμούν εις βάρος του ένταλμα σύλληψης για ληστεία, σύσταση και συμμορία καθώς και δικαστική απόφαση φυλάκισης από το Τριμελές Πλημ/κειο Αθηνών.

Προανακρίσεις, κατά την αυτόφωρη διαδικασία, διενεργούνται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας, ενώ κατασχέθηκε το όχημα της πρώτης περίπτωσης και το χρηματικό ποσό των πεντακοσίων ευρώ (500€) που βρέθηκαν στην κατοχή του 27χρονου.
thebest.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ