2012-09-26 21:41:04
Φωτογραφία για Κατέβασαν ρολά στη ΔΟΥ για να μην κλείσει
Κατάληψη διαμαρτυρίας στη ΔΟΥ Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου πραγματοποίησαν σήμερα το πρωί φορείς και κάτοικοι της περιοχής. Η συγκεκριμένη υπηρεσία περιλαμβάνεται..

στη λίστα του σαρωτικού Καλλικράτη, με τις εφορίες που θα βάλουν λουκέτο. Εκατοντάδες πολίτες, έδωσαν το παρόν στο ραντεβού της κινητοποίησης ξεκαθαρίζοντας ότι ενδεχόμενο κλείσιμο της τοπικής ΔΟΥ, θα σηματοδοτούσε την ταλαιπωρία της τοπικής κοινωνίας.

Σε επιστολή της η επιτροπή αγώνα για τη διατήρηση της εφορίας στο Αρκαλοχώρι, που εξυπηρετεί μία μεγάλη περιοχή, ξεκομμένη από αντίστοιχες υπηρεσίες, επισημαίνει: Εμείς οι φορείς και οι πολίτες του Δήμου Μινώα Πεδιάδας είμαστε αντίθετοι στην κατάργηση της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου του Δήμου μας που δρομολογείται από την 1η Οκτωβρίου μέσα από σχετική απόφαση που υπέγραψε ο Υπουργός Οικονομικών για την κατάργηση 49 Δ.Ο.Υ. της χώρας.

Ζητάμε να σταματήσουν επιτέλους οι αυθαίρετες και προκλητικές αποφάσεις που μεταφέρουν το οικονομικό βάρος από το κλείσιμο δημόσιων υπηρεσιών στους πολίτες, δημιουργούν πολίτες δύο κατηγοριών και ερημοποιούν την ύπαιθρο. Με το κλείσιμο των καταστημάτων μας στα πλαίσια της Γενικής Πανελλαδικής Απεργίας προχωρήσαμε στη συμβολική κατάληψη της Δ.Ο.Υ. Αρκαλοχωρίου – Καστελλίου με αίτημα τη διατήρησή της.

prismanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ