2012-09-26 21:33:04
Φωτογραφία για Μήνυμα αναγνώστη: Εσείς τους ψηφίσατε, μη μιλάτε τώρα
Όχι, δεν κατέβηκα σε καμιά πορεία, βαρέθηκα. Για ποιο λόγο;

Για να φαω δακρυγόνα στη μούρη; Είναι τόσο βαθιά ριζωμένο το αντιλαϊκό καθεστώς που δεν πέφτει με τίποτα τελικά. Σ'αυτή τη μη δημοκρατική χώρα είναι μάταιο να αγωνίζεσαι και να διαμαρτύρεσαι.

Και λυπάμαι που το λέω, αν και νέος άνθρωπος. Ο λαός εξέλεξε νόμιμα πρωθυπουργό την άλλη όψη του ίδιο νομίσματος. Τον άνθρωπο που έλεγε καταστροφικά τα μνημόνια και ότι δεν θα τα ψήφιζε και καλά. Και έλεγε μετά ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ. Αυτόν θέλαμε, αυτόν έχουμε. Είχαμε μοναδική ευκαιρία στις εκλογές να τους στείλουμε σπίτια τους, αν όχι στη φυλακή, αλλά όχι. Εκεί εμείς, ΝΔ ή ΠΑΣΟΚ. Και δεν ξέρω τί θα έκαναν οι άλλοι αρχηγοί κόμματος, αλλά είμαι βέβαιος ότι αυτό το χάλι της Ελλάδας δεν θα το υπέγραφαν.

Να πληρώνουμε τώρα εμείς όλα τα αμέτρητα δισεκατομμύρια που χρόνια έκλεβαν οι πολιτικοί. Αυτό είναι το άδικο. Δεν είναι ότι έτυχε μια κρίση και πρέπει όλοι να πληρώσουμε
. Αν δεν είχαν φάει τόσα, δεν θα είχαμε τέτοια εξοντωτικά μέτρα. Άντε, σπιτάκια σας τώρα αφού διαμαρτυρηθήκατε να παραγγείλετε πίτσες να γιορτάσετε τα νέα μέτρα. Και σεις γέροντες και γερόντισσες, αμετανόητα πρόβατα του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ, έτσι, να μην έχετε φράγκο για τα φάρμακά σας κι εσείς να τους ψηφίζετε. Βγάλτε τη με ασπιρινες τώρα. Απορώ και με τις νεολαίες των κομμάτων...Αυτά ονειρευόσασταν για τη γενιά μας; Τόσο τυφλωμένοι είστε κι εσείς από το πάθος για τη σαπίλα; Αντε, στις επόμενες εκλογές, ΠΑΣΟΚ. Ξέρετε εσείς, μία ο ένας, μία ο άλλος. Πού ξέρετε, μπορεί κάποια στιγμή όταν δεν μείνει τίποτα όρθιο στην Ελλάδα να βγει και κάποιος άλλος πρωθυπουργός.

Αναγνώστης
Tromaktiko
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ