2012-09-25 19:21:04
Φωτογραφία για ΠΣΑΤ κατά Αλαφούζου
Aνακοίνωση με την οποία καταγγέλλει ως προσπάθεια διαμόρφωσης κλίματος στοχοποίησης των εργαζόμενων στον Τύπο, την ανάρτηση στο twitter του Γιάννη Αλαφούζου, εξέδωσε ο ΠΣΑΤ.

Ο Πανελλήνος Σύνδεσμος Αθλητικού Τύπου αντέδρασε έτσι στην ενέργεια του επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» να παροτρύνει μέσω twitter τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στραφούν εναντίον της NOVA, με αφορμή την τηλεοπτική μετάδοση του ποδοσφαιρικού αγώνα Παναθηναϊκού - Ατρομήτου.

Καλεί δε τον κ. Αλαφούζο να αναλογιστεί τις ευθύνες του στην περίπτωση που προκύψει κρούσμα βίας εναντίον εργαζομένων στο συνδρομητικό κανάλι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Πανελλήνιου Συνδέσμου Αθλητικού Τύπου αναφέρει:

Ο Επικεφαλής της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» Γιάννης Αλαφούζος σε ανάρτηση του στο twitter παροτρύνει τους οπαδούς του Παναθηναϊκού να στραφούν εναντίον της NOVA, άρα και κατά όσων εργάζονται σε αυτή.

Ο ΠΣΑΤ καταδικάζει τέτοιου είδους πρακτικές, που διαμορφώνουν κλίμα στοχοποίησης εργαζομένων στον Τύπο και πυροδοτούν τη βία, εντός και εκτός των γηπέδων.

Ο ΠΣΑΤ καλεί τον κ. Αλαφούζο να αναλογιστεί τις σοβαρές ευθύνες, που θα έχει σε όποια περίπτωση προκύψει κρούσμα βίας κατά εργαζομένων στο συνδρομητικό κανάλι.

Τέλος, ο ΠΣΑΤ καταγγέλλει τέτοιου είδους πρακτικές και καλεί όλους τους θεσμικούς φορείς να συνεργαστούν, ώστε να εκλείψουν ανάλογα φαινόμενα.
paokrevolution
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ