2012-09-25 19:15:49
Φωτογραφία για Πανέμορφες φωτογραφίες από το National Geographic
Συγκλονιστικές εικόνες από τον πλανήτη γη έφτασαν στην τελική φάση του διαγωνισμού για την καλύτερη φωτογραφία του National Geographic!

Είκοσι χιλιάδες επαγγελματίες και ερασιτέχνες λάτρεις της φωτογραφίας από 130 χώρες του κόσμου έστειλαν αυτό που θεωρούν καλύτερο δείγμα της δουλειάς τους στο διάσημο περιοδικό National Geographic και η συντακτική του ομάδα επέλεξε αυτές που πραγματικά κόβουν την ανάσα. Ο νικητής θα λάβει ως δώρο ένα τσεκ 10.000 δολαρίων και την ανεκτίμητη εμπειρία της επίσκεψης στα γραφεία του περιοδικού στην Ουάσιγκτον για το ετήσιο σεμινάριο φωτογραφίας του National Geographic.

Οι υπέροχες αυτές εικόνες κάνουν σε μια στιγμή ακόμη και τον πιο αγχωμένο άνθρωπο της πόλης να σκεφτεί ότι υπάρχει ένας εντελώς διαφορετικός κόσμος εκεί έξω που τον αγνοούμε, ή απλώς τον έχουμε ξεχάσει.

Δείτε τις φωτογραφίες της τελικής φάσης όπως τις δημοσιεύει η Daily Mail και πάρτε μια βαθιά ανάσα:


Η Busaba απολαμβάνει το πρωινό της μπάνιο στον ζωολογικό κήπο Khao Kheow της Ταϋλάνδης.

Έπειτα από 170 συνεχόμενα χιλιόμετρα ποδηλασίας ο Μολφ Νάντλι από τη Νέα Ζηλανδία χαλαρώνει σε μια αποβάθρα της λίμνης Brunner.

Ένας από τους χιλιάδες επισκέπτες του ναού Jyotiba στην Ινδία απολαμβάνει την άμμο να καθρεπτίζεται στη λάμψη της Πανσέληνου και να παίρνει έντονο ροζ χρώμα.

Μια ευτυχισμένη αγελάδα χαίρεται το μπάνιο της μαζί με φίλους Αυτή η φωτογραφία έχει ληφθεί από ένα κλουβί, 30 πόδια κάτω από την θάλασσα τη στιγμή που ένας τεράστιος Λευκός καρχαρίας ετοιμάζεται να… κρύψει τον ήλιο.

Κι όμως αυτό εδώ είναι ένα παιχνίδι! Οι παίκτες κάνουν μια ανθρώπινη πυραμίδα για να πιάσουν και στη συνέχεια να σπάσουν ένα πήλινο δοχείο ψηλά στον αέρα με τη βοήθεια ενός σχοινιού!

Τρία δελφίνια παίζουν στα κρύα νερά του Ατλαντικού. Υπέροχο!

Ο έναστρος ουρανός όπως τον είδε ο Μπιλ Τανγκ από το Tree National Park της Καλιφόρνια.

Η μάχη των παιδιών με τον άνεμο σε μια λίμνη της Καμπότζης λίγα λεπτά πριν ξεσπάσει καταιγίδα!

Η κούραση ολόκληρης ζωής αποτυπωμένη στο πρόσωπο μιας αγρότισσας στην Ινδία…

Τα σύννεφα σκοτεινιάζουν τα κρυστάλλινα νερά πάνω από μια λίμνη του Καναδά λίγο πριν την πρώτη καλοκαιρινή μπόρα!

ΠΗΓΗ: nea-news, pkool
analyze-news
ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ