2012-09-25 14:43:59
Φωτογραφία για ΜΠΡΙΤΟ : ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ ΜΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ
Η χθεσινή ισοπαλία του Ατρόμητου, κόντρα στον Παναθηναϊκό (1-1) φαίνεται πως γέννησε προσδοκίες στους παίκτες του Ντούσαν Μπάγεβιτς για ανάλογη εμφάνιση, ακόμη και νίκη κόντρα στον Ολυμπιακό (29/9, 19:30), όπως δήλωσε στο "sport-fm.gr" o Λουίς Μπρίτο.

Οι βλέψεις για πρωταθλητισμό, η συνεργασία με τον «Πρίγκιπα» και οι προβλέψεις του Βραζιλιάνου μεσοεπιθετικού για την πρώτη πεντάδα.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

Για τον αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό: «Θέλαμε τους τρεις βαθμούς, αλλά είμαστε ικανοποιημένοι και με τον βαθμό της ισοπαλίας. Δεχτήκαμε ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο, αλλά μπήκαμε πολύ δυνατά στη συνέχεια και ισοφαρίσαμε. Ο Παναθηναϊκός δεν έχει ξεκινήσει καλά και νομίζω πως έχει αρκετή πίεση, ιδιαίτερα όσο περνάει ο καιρός και δεν έρχονται τα αποτελέσματα που θέλει».

Για την αναμέτρηση της πέμπτης αγωνιστικής κόντρα στον Ολυμπιακό: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς έχουμε στόχο το απόλυτο στην έδρα μας και όπου δεν μπορούμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς, θέλουμε τουλάχιστον την ισοπαλία».


Για τον αποκλεισμό από το Europa League: «Ο αποκλεισμός ανήκει στο παρελθόν. Ήταν ένας αγώνας, δεν τα καταφέραμε, το αφήσαμε πίσω μας. Θα μπορούσαμε να έχουμε προκριθεί, αλλά αυτό τελείωσε. Πλέον το μυαλό μας βρίσκεται στο πρωτάθλημα και θέλουμε να πλασαριστούμε σε όσο υψηλότερη θέση γίνεται».

Για τη συνεργασία του με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς: «Τα πηγαίνουμε πολύ καλά. Από την αρχή που ήρθε στην ομάδα μού είχε δείξει ότι αν είμαι σε καλή φυσική κατάσταση θα με χρησιμοποιεί, όπως και κάνει».

Για το πρωτάθλημα: «Νομίζω πως το πρωτάθλημα θα εξελιχθεί όπως και το περσινό. Λίγες θα είναι οι ομάδες που θα κονταροχτυπηθούν για την πρώτη πεντάδα. Μπορεί ΑΕΚ και Παναθηναϊκός να μην έχουν ξεκινήσει καλά, όμως το πρωτάθλημα έχει ακόμη πολύ δρόμο και πιστεύω ότι και οι δύο ομάδες θα ανεβάσουν ρυθμούς. Ακόμη και ο Αστέρας Τρίπολης είναι κοντά μας. Εμείς θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, θα παίρνουμε όσους περισσότερους βαθμούς γίνεται, ώστε να πλασαριστούμε στην πρώτη τριάδα».
olympiacos-blog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ