2012-09-25 14:38:06
Φωτογραφία για Ζητιάνοι σε κλουβιά!!
Οι Ζητιάνοι της πόλης του Nanchang,στην επαρχία Jiangxi, έχουν κλουβί κατά μήκος των δρόμων να μην ενοχλουν τους επισκέπτες που πηγαν  να παρακολουθήσουν μια θρησκευτική γιορτή.

Οι διοργανωτές ζήτησαν από τους ζητιάνους να παραμείνουν  σε αυτά τα κλουβιά κατά τη διάρκεια του φεστιβάλ. "Bεβαια μπορουν να αφήσουν το κλουβι  όποτε θέλουν, αλλά θα πρέπει επίσης να φυγουν και απο την πολη ", δήλωσε ένας από τους διοργανωτές. «Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μια αύξηση του αριθμού των ζητιάνων που έρχονται στο φεστιβάλ.

Οι επισκέπτες μας εχουν  κακοποιηθεί  απο αυτους και δεν ενοιωθαν  άνετα. Οι πελάτες μας έρχονται εδώ για να διασκεδάσουν και να είναι η προτεραιότητά μας. 

Δεν έχουμε  άλλη επιλογή για να τους κρατήσουμε μακριά  απο τους επισκεπτες και η ιδέα των κλωβών, ειναι μια καλή λύση για όλους. 

Οι άνθρωποι μπορούν να δωρίσουν τα πάντα, εφόσον το επιθυμούν, αλλά χωρις να  παρενοχλούνται. Οι ζητιανοι  είναι πολύ άνετα στα κλουβιά τους, και οι άνθρωποι τους προσφέρουν τροφή και νερό ως δώρα. 


Αυτός ο «ανθρώπινος ζωολογικός κήπος» εξόργισε υποστηρικτές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων στην Κίνα: "Τους μεταχειρίζονται σαν ζώα ζωολογικών κήπων. Τι θα πρέπει να κάνουν στο επόμενο βήμα; Ακροβατικά για να πάρουν την τροφή τους; 

Αυτό δεν είναι τίποτα λιγότερο από  δημόσια ταπείνωση, "αναφώνησε ένας από αυτούς. «Αυτοί οι άνθρωποι χρειάζονται βοήθεια. Εμείς δεν θα τους επιτρέψουμε να διατηρούνται σε κλωβούς. Αυτοί οι άνθρωποι είναι ανθρώπινα όντα! », Είπε ένας άλλος.  «Ήμουν τρομοκρατημένος οταν ειδα  αυτούς τους φτωχούς ανθρώπους σε κλουβιά.

Ήρθαμε σε μια μεγάλη γιορτη  μαζι με την οικογένεια , αλλά ήταν οδυνηρό να βλέπω τους συμπατριώτες μεσα σε  κλουβιά  ζώων, »είπε ένας επισκέπτης.

Κάθε χρόνο το φεστιβάλ προσελκύει πολλούς τουρίστες που έρχονται να προσφέρουν θυσίες στους θεούς.

ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΘΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΜΙΑ ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΦΟΡΑ .. Σ ΕΜΑΣ  ΘΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΕΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΒΟΥΜΕ  ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.....

«Ο tempora! o mores!»
ΠΗΓΗ
online-pressblog
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ