2012-09-25 14:30:04
Φωτογραφία για Λύσεις ανάγκης στη δεξιά πτέρυγα
Λύσεις στη δεξιά πτέρυγα αναζητά ο Ζαρντίμ εν όψει των δύο παιχνιδιών που ακολουθούν για τον Ολυμπιακό με τον Ατρόμητο και την Άρσεναλ, μετά τα προβλήματα των Τοροσίδη και Αμπντούν.

Οι δύο «ερυθρόλευκοι» άσοι ταλαιπωρούνται από θλάσεις και δεν υπολογίζονται από τον Πορτογάλο προπονητή γι αυτές τις δύο κρίσιμες αναμετρήσεις σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Κόντρα στην ομάδα του Περιστερίου, ο Ολυμπιακός ψάχνει το πέντε στα πέντε που θα τον αποσπάσει ακόμα περισσότερο, ενώ με την Άρσεναλ θα ψάξει ένα θετικό αποτέλεσμα για να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα από τη Σάλκε.

Στην προσπάθεια αυτή ο Ζαρντίμ αναζητά λύσεις για τη δεξιά πλευρά. Για την άμυνα οι λύσεις που έχει ο τεχνικός του Ολυμπιακού είναι τρεις. Πρόκειται για τους Μανιάτη, Μοντέστο και Παπάζογλου. Αν επιλεχθεί ο πρώτος για τη θέση του δεξιού μπακ θα μείνει κενή μια θέση στα αμυντικά χαφ.

Για τη θέση του δεξιού χαφ, υπάρχουν οι νεαροί Βλαχοδήμος και Λυκογιάννης οι οποίοι πάντως, δεν έχουν πάρει ευκαιρίες μέχρι τώρα. Από εκεί και πέρα λύσεις μπορούν να δώσουν και οι Φετφατζίδης, Μασάντο και  Φουστέρ.

www.gazzetta.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ