2012-09-25 13:27:09
Φωτογραφία για Σπείρα εκβιαστών εξαρθρώθηκε στο Αγρίνιο
Εξαρθρώθηκε από την Αστυνομία σπείρα που εκβίαζε ιδιοκτήτες καταστημάτων στην ευρύτερη περιοχή του Αγρινίου. Η αστυνομία συνέλαβε τέσσερα άτομα, ενώ αναζητούνται άλλοι πέντε. Σύμφωνα με την Αστυνομία, συνελήφθησαν τέσσερα άτομα ηλικίας 34, 30, 28, 28 ετών, εναντίον των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίσταση αδικήματα, της απόπειρας εκβίασης, της παράνομης κατοχής όπλων και ναρκωτικών καθώς και της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας.

Τις ίδιες κατηγορίες αντιμετωπίζουν άλλοι πέντε συνεργοί των συλληφθέντων, οι οποίοι αναζητούνται από την Αστυνομία, ενώ στο πλαίσιο της έρευνας συνελήφθη και ένας 25χρονος για κατοχή ναρκωτικών.

Οι συλληφθέντες απαίτησαν από 52χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας στο Αγρίνιο την καταβολή 200 ευρώ την εβδομάδα προκειμένου να παρέχουν προστασία στην επιχείρησή του. Το ίδιο έπραξαν και στο Καινούργιο Αιτωλοακαρνανίας, με θύμα 36χρονο ιδιοκτήτη καφετέριας. Ακολούθως πέντε άτομα, τα οποία αναζητούνται, προκάλεσαν φθορές στην γυάλινη πρόσοψη του καταστήματος του 52χρονου στο Αγρίνιο.


Στην κατοχή των τεσσάρων συλληφθέντων βρέθηκαν 1.135 ευρώ, εννέα κινητά τηλέφωνα και πολλές κάρτες κινητής τηλεφωνίας, ενώ στις έρευνες που έγιναν στις οικίες τους, σε Αγρίνιο, Αθήνα και Κόρινθο, βρέθηκαν ένα πολεμικό τυφέκιο, γεμιστήρα με 25 φυσίγγια, ποσότητα κοκαΐνης βάρους 18,8 γραμμαρίων, ένα αβολίδωτο φυσίγγι και δυο κινητά τηλέφωνα

Τέλος, σε έρευνα στο σπίτι 25χρονου (ο οποίος επίσης συνελήφθη) στο Αγρίνιο, όπου διέμεναν προσωρινά δύο εκ των συλληφθέντων βρέθηκε ποσότητα κάνναβης συνολικού βάρους 12,6 γραμμαρίων, 14 κινητά τηλέφωνα και μεγάλος αριθμός καρτών κινητής.
TreloKouneli
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ