2012-09-23 22:23:04
Φωτογραφία για Στο σκοτάδι χωριά της Ξάνθης – διαμαρτύρονται οι κάτοικοι!
Την έντονη δυσφορία και διαμαρτυρία κατοίκων πεδινών οικισμού της Π.Ε. Ξάνθης συγκέντρωσε τις τελευταίες ημέρες το ThrakiToday.com με τους πρώτους να καταγγέλλουν πως τα χωριά τους βυθίζονται στο σκοτάδι καθημερινά.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρουν ο δημοτικός φωτισμός είτε παρουσιάζεται δραματικά ελλιπής είτε απουσιάζει πλήρως, μετατρέποντας τις οικίες τους σε εύκολη λεία ληστών και επιτήδειων και τους δρόμους των οικισμών τους επικίνδυνους για οδηγούς και πεζούς κατά τη διάρκεια της νύχτας.

Χαρακτηριστικά, κάτοικοι από το Πετροχώρι Ξάνθης αναφέρουν πως «έρχονται μέρες που έχουμε φωτά και άλλες που βυθιζόμαστε στο σκοτάδι». Παρόμοια η εικόνα και στον οικισμό της Διομήδειας όπου δεν λειτουργεί ο φωτισμός περιμετρικά της Κεντρικής Πλατείας του χωρίου και ειδικότερα κοντά σε επικίνδυνες στροφές όπου κατά καιρούς έχουν σημειωθεί σοβαρά τροχαία δυστυχήματα. Μάλιστα οι κάτοικοι αναφέρουν πως έχουν εκφράσει επανειλημμένως τα παράπονά τους στη δημοτική αρχή, η οποία ωστόσο μέχρι και σήμερα δεν έχει επιλύσει τα προβλήματα.

thrakitoday.com
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Sport Sto Noto...
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Sport Sto Noto...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ