2012-09-23 22:17:39
Φωτογραφία για ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΣΤΑΥΡΟΥ: Πρέπει να επέμβει το ΕΣΡ για τον «Σουλεϊμάν»
Τελευταία πολύ ντόρος έχει γίνει με τους ηθοποιούς που δεν έχουν κανένα πρόβλημα να συμμετάσχουν σε τουρκικά σίριαλ.

Ο Αλέξανδρος Σταύρου ανήκει σε αυτούς που θα απέρριπταν μια τέτοια πρόταση.

Συγκεκριμένα, μιλώντας στην εφημερίδα «Το Παρόν», ξεκαθάρισε πως δεν του αρέσει η υπερβολή των τουρκικών παραγωγών στα ελληνικά κανάλια.

«Δεν μου αρέσει καθόλου η υπερβολή της προβολής τούρκικων σειρών. Δεν κάνει καλό στις οικογένειες των Ελλήνων ηθοποιών που μετρούν ανέργους. Η τηλεόραση έδινε ψωμί στους Έλληνες ηθοποιούς. Από την άλλη, δεν ξέρω τι έχουν στο μυαλό τους και οι γείτονες με αυτή την επέλαση. Δεν είναι απλά πράγματα αυτά, είναι λίγο περίεργα. Δεν ήθελα να φτάσουμε στο σημείο να αποκλειστούν οι τουρκικές σειρές από την οθόνη, αλλά και να κατακλυστεί η ελληνική τηλεόραση από τουρκικά σίριαλ και σαν τον «Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή» μόνο αστείο δεν μου φαίνεται» είπε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στο σίριαλ «Σουλεϊμαν ο μεγαλοπρεπής» ο γνωστός ηθοποιός το χαρακτήρισε απλά τραγικό!

«Υπερβαίνει τη φαντασία μου. Είναι τραγικό. Δεν θα έπρεπε να συμβεί. Το Εθνικό Συμβούλιο Ραδιοτηλεόρασης έχει πάρει κάποια θέση ξεκάθαρη για αυτό το σήριαλ; Για εμένα υπάρχει και ένα όριο στις ορέξεις για χρήμα. Για τον Θεό… Δεν μπορούμε να υποτιμούμε αξίες όπως το έθνος, η πατρίδα, οι αγώνες για ελευθερία. Δεν μπορούμε να αποποιηθούμε την ιστορία μας, ούτε να την ξεχάσουμε, είναι θέμα συνείδησης»
Eglimatikotita
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ