2012-09-23 22:01:04
Φωτογραφία για Συλλήψεις ανήλικων οπαδών του ΠΑΟΚ στα Τρίκαλα
Επιτυχημένα τα μέτρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων στον χθεσινό αγώνα μπάσκετ για το κύπελλο Ελλάδος.

Από Αστυνομικούς της Ομάδας «Ζ» της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, συνελήφθη χθες το απόγευμα στα Τρίκαλα, 17χρονος Καναδός που διαμένει στην Καλαμπάκα.

Ο ανήλικος, εντοπίστηκε στην διάρκεια του αστυνομικού ελέγχου έξω από το κλειστό Δημοτικό Γυμναστήριο πριν τον αγώνα μπάσκετ «Τρίκαλα B.C»-ΠΑΟΚ, να κατέχει μεταλλική σιδερογροθιά μήκους 11 εκατοστών και πλάτους 6 εκατοστών.

Νωρίτερα το μεσημέρι, στο 39ο χλμ της Εθνικής Οδού Τρικάλων – Λάρισας, από Αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, έγινε έλεγχος στο μοναδικό λεωφορείο που μετέφερε οπαδούς του ΠΑΟΚ για τον αγώνα και οι Αστυνομικοί, συνέλαβαν 16χρονο για κατοχή χασίς. Ο 16χρονος, είχε νάιλον συσκευασία με ποσότητα χασίς βάρους 3,6 γραμμαρίων.

Ήταν τα μοναδικά «παρατράγουδα» της χθεσινής αθλητικής αναμέτρησης, όπου τα μέτρα της Αστυνομικής Διεύθυνσης Τρικάλων, απέδωσαν και δεν σημειώθηκε το παραμικρό επεισόδιο, τόσο κατά την άφιξη της αποστολής της Θεσσαλονικιώτικης ομάδας και των οπαδών της, όσο και κατά την παραμονή της και της αναχώρησής της από τα Τρίκαλα.

Αξίζει να σημειωθεί, πως τα μέτρα ασφαλείας για τον αγώνα, όπως κατέγραψε τοtrikalanews.gr περιλάμβαναν ακόμη και Αστυνομικό σκύλο.

trikalanews.gr
ΜΟΙΡΑΣΤΕΙΤΕ
ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ
Η Ευρώπη βοηθά, αλλά...
ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΡΘΡΟ
Η Ευρώπη βοηθά, αλλά...
ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ
ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ NEWSNOWGR.COM
ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΑΡΘΡΑ